HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Wilkhahn: In | Ár: 524 EUR - tól

A Trimension®-nel ellátott irodai székbe szinkronizált 3D-kinematikát integráltak, amely lehetővé teszi, hogy a szék a jobb illetve bal oldalán elhelyezett karok segítségével, egymástól elkülönítve bármilyen irányba képes legyen forogni. A cél a medence természetes tartományban történő mozgásának támogatása, amely magába foglalja a hajlást, nyúlást, oldalirányú billenést, illetve a forgást. 
A 3D-s szinkron kiigazító mechanizmusának, és rendkívül rugalmas ülésének és háttámlájának kombinációja garantálja, hogy a szék automatikusan alkalmazkodik a rajta ülő személy minden mozgásához és testtartásához. Ennek eredményeképpen bármely testhelyzetet támogat, és fenntartja annak súlypontját. A bármely irányba történő elmozdulás támogatását nyújtó ellennyomás a központi rugalmasság szabályozásával fokozatmentesen állítható 45-140 kg testsúlyig. A háttámla deréktámasza opcionálisan állítható magasságú (hatfokozatú zárható pozíciója akár 60 mm mozgásteret biztosít). A háttámla és az ülés a semleges ülőhelyzetbe rögzíthető, az első oldali 3D egy gomb megnyomásával aktiválható, amely az 5 °-os hajlást engedélyezi, a maximális mozgástartomány kihasználása érdekében. Az ülés magassága a DIN 4550 szabványnak megfelelő gázlifttel gombnyomásra, fokozatmentesen állítható 400 mm és 520 mm között. Ülés mélység: 430 mm, mely a leülést követően 4 zárható pozícióban opcionálisan állítható 400 és 450 mm között.LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat