HU EN

Wilkhahn: FS-line

30 évvel ezelőtt két fiatal tervező a Wilkhahnnál felismerte, hogy az egy helyben ülés nem egészséges. Mindkettejük meg akarta adni a hát szabad mozgásának lehetőségét a dolgozók számára. Alapos kutatások eredményeként megalkották az FS-Line széket, mely forradalmasította az irodai bútoripart. Azóta 40 variációja készült el ennek a széknek. Világszerte millió példány került eladásra, tucatnyi díjat nyert – azonban mégsem volt sikeres. Az alapkoncepció igen egyszerű. A rendkívül rugalmas hátrész automatikusan alkalmazkodik bármilyen mozgáshoz. A szaknyelv ezt automatikus synro mechanikának hívja.
Az FS line görgős szék világszerte klasszikusnak számít az irodaszékek terén. Sikerének kulcsa az egyszerű használhatósága. A három forgatható… lehetővé teszi az ülőrész, háttámasz és kartámasz számára, hogy bármilyen mozgásváltozást kövessen. 
A mechanizmus állítható és teljesen automatikus és a hátrész oldalirányú mozgását is lehetővé teszi. A FS line széles választékkal rendelkező család, mely lehetővé teszi az egész cég felszerelését. 
A szék moduláris felépítése a karbantartást megkönnyíti. Mindegyik szép könnyedén fejleszthető. A kiváló minőségű anyagok, az innovatív ülő rész koncepció és a klasszikus dizájn a garancia az időt állásra. 
 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat