HU EN

Wilkhahn: Asienta

Gyártás éve: 2013 több termék ebből az évből

A szék és kanapé család nívós megjelenése párosul egy példátlan dizájnnal és komfortérzettel. A párnázása és az alumínium váz rendkívül jellegzetes megjelenést biztosít. 
Puhának látszik, azonban igen kényelmes támasztékot nyújt különböző ülő pozíciókban. A divatos kárpitnak köszönhetően, úgy tűnik, mintha egy anyagból készült volna a szék. A szék izgalmas interpretációja a hagyományos formáknak. Az Asienta család választékában megtalálhatók a különálló székek, melyek kompakt vagy normál szélességben is elérhetők, emellett két- vagy háromüléses kanapék és ülőpadok is választhatók. Az ülőrész kárpitozott verzióban is elérhető, mely a Wilkhahnra jellemző kiváló minőségű textilek és exkluzív bőrök formájában érhető el. A kisasztalokat direkt úgy tervezték, hogy az Asienta székcsaládhoz passzoljon. A furnérozott fa vagy üveg asztallapot krómbevonatú, matt hatású vagy bevont váz tartja. 
 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat