HU EN

Juhos Design: Y-system

ülőkék, asztalok, polcok
rétegelt lemez, szinterezett acéllemez

Profilra hajlított acéllemez lábazati alkatrészek ülőkékhez, asztalokhoz és polcokhoz. A lemezalkatrész gyártás technológiája lehetővé teszi a sík lemez stabíl szerkezetté való alakítását. A lábazati alkatrészek könnyedén összeszerelhetőek a különböző bútortípusok rétegelt lemez lapjaival. A karateres Y elemeknek köszönhetően a bútorcsalád tagjai egységes kollekciót alkotnak. 

Az Y-system bútorcsalád gyakorlatilag egy alkatrészre épül, az egy terítékből profilra hajlított Y formájú lábra, amely hosszú kísérletezés eredményeképp született. A sík acéllemezből lézerrel kivágott és géppel formára hajlított láb erénye, hogy olyan technológiát alkalmaz, melynek nincs plusz szerszámköltsége, valamint gazdaságos anyagfelhasználással egy igazán merev és tartós szerkezet jön létre, nem utolsó sorban pedig nagyon szép. Az Y láb ráadásul széles körben alkalmazható; asztalok, ülőkék, polcok vázaként, három-, négy- vagy többlábú szerkezetekben.
Az acél ugyan remekül használható, igazán funkcionális anyag, de az a felület, amivel a felhasználó közvetlenül találkozik, ennél természetesebb, kellemesebb tapintású kell, hogy legyen. Ezért a bútorok lapjaihoz Lehel másik kedvenc anyagát, a rétegelt lemezt használja. „Ez egy nagyon jó műszaki anyag, ami ha minőségi, akkor már díszítést sem igényel, hiszen fából van.”LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat