HU EN

IVM: Viktor

Az egyedülálló, a kompakt és bonyolultabb munkaállomásokig bármilyen konfiguráció kialakítható, sőt a ’híd’ szerkezettel a munkaállomások még nagyon teret és magánszférát kapnak. A különböző konfigurációk szabadon variálhatók, akár utólag is. A Viktor család laminált felületei, ébenfekete, dió, wenge barna vagy fehérített tölgy színben. A vezetői változat üveg asztallappal érhető el, kék, mocha, fekete vagy fehér színben, és wenge barna vagy Canaletto dió furnér változatban. Az asztallábak fehér, alumínium vagy fekete változatban rendelhető, amely az asztallap színeihez passzol. 
Az asztal könnyen kezelhető kábelrendezővel kiegészíthető. A Standard változat lehetővé teszi képernyők, lámpák, monitor tartók hozzákapcsolását, a kábelek az asztalban található kábel csatornán vezethetők le. A BN változatnál egy központi sínhez rögzíthető a monitor és a lámpa, a kábelek az asztalban található kábelcsatornán vezethetők le. Az FN változatban közvetlenül az asztalról érhető el egy felhajtható kábel rendező rész. Itt található a kábelrendező csatorna is. Ez a megoldás is alkalmas monitor és lámpa rögzítésére. 
 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat