HU EN

Figueras: Vandal

A Vandal padrendszer várótermek vagy közösségi terek számára nyújt ülőfelületet. Nagyon ellenálló és ennek ellenére igen kényelmes is. 
Az ülő és háttámla rész 2 mm vastag formált acél lapból készülnek. A háttámlán 2 hajlítás is van, mely természetes támaszt ad a vállaknak és a deréknak. Az ülésen is dupla hajlítás biztosítja a felhasználó számára a helyes lábtartást. A padrendszer minden egyes eleme lekerekített így teljesen biztonságos. 
Az ülőfelületet egy háromszög alakú alumínium profil tartja, mely az egység talapzata is egyben. Rendkívül masszív és helytakarékos is. A padsor többi eleme hegesztés nélküli összeillesztéssel kapcsolódik egymáshoz.  A talapzatok szintezővel egészíthetők ki, így bármilyen egyenetlen terepen egyaránt jól használhatók. 4,5 vagy 6 ülés illeszthető össze két talapzattal. 
Az egységhez opcionálisan rendelhető köztes vagy sorvégi asztal. A kartámasz is opcionális, és színezett vagy fényezett alumíniumból készül. 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat