HU EN

Figueras: Minispace

A Minispace felhajtható szék különlegessége, hogy az üléssel együtt a kartámasz is automatikusan felhajtódik használat után, így mindössze 23 cm helyet foglal el felhajtott állapotban. 
Az ülést, a háttámlát és a kartámaszt festett alumínium váz tartja. Az ülés és a háttámla pedig egy speciális csapágypersely segítségével fordul, mely semmilyen utólagos karbantartást nem igényel. 
Az ülés fém vázát egy darabból álló hidegen formált poliuretán hab foglalja magába. EZ a rendszer biztosítja a hajlított jellegét. Ez a poliuretán belső egy zipzárazható kárpitozást kap, mely könnyen cserélhető. TS rendszer tűzgátló anyag kerül beépítésre a kárpitozás és a hab közé, mely meggátolja a tűz bejutását a hab réteghez, továbbá lassítja a tűz továbbterjedését.
A Minispace ülés sorolható és 2,3 vagy akár 4-es egységben is rendelhető. Egy speciális összeszerelési technikának köszönhetően akár ívelt sorok is kialakíthatóak. 
A szék kiegészíthető az F 40 vagy F1000 típusú asztalokkal, így konferencia termek és auditóriumok számára is alkalmas. 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat