HU EN

Figueras: Flame

A szék nagy hallgatóság befogadására alkalmas helyiségek berendezését szolgálja, mint pl. konferencia termek, auditóriumok, színházak. A dizájn a terem akusztikai követelményeinek maximálisan megfelel. 
A háttámasz 13 mm vastag bükk furnér rétegelt lemezből készül. Hajlított, hogy a lumbáris részen megfelelő támasztékot nyújtson. 
Az ülés és a háttámla rész nyitott cellás poluretán hab kárpitozásúak. A TS rendszer tűzgátló anyag kerül beépítésre a kárpitozás és a hab közé, mely meggátolja a tűz bejutását a hab réteghez, továbbá lassítja a tűz továbbterjedését. 
Az ülőfelület automatikusan felhajtódik, amikor nincs használatban, egy beépített központi rúgós mechanikának köszönhetően, mely semmilyen utólagos olajozást nem igényel, és rendkívül halk marad élete végéig. Felhajtott állapotban a szék csupán 36 cm helyet foglal el. 
Az ülés egy alumínium vázra van erősítve. EZ a váz tartja az ülést a helyén és ez felelős a földhöz rögzíthetőségéért is, négy bővítő dugó segítségével. 
A székek egyenként kerülnek behelyezésre, ezzel bármilyen kívánt teremelrendezés kialakítható. 
A székek opcionálisan rendelhetők kartámasszal, mely alumínium vázból készül és kárpitozott vagy fabevonattal érhető el. A kartámasz a háttámaszhoz van rögzítve.


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat