HU EN

Figueras: Carlitos

A Carlitos egy kényelmes moduláris padrendszer, mely speciális ergonomikus karakteréből fakadóan komfortos ülőfelületként szolgál minden felhasználó számára. A háttámla rugalmas anyaga felveszi a felhasználók hátformáját, így biztosítva a maximális komfortérzetet. 
Minden egység négy lábbal rendelkezik, emellett az ülő és háttámla rész megfelelő tartásáért két váz a felelős. A vázak anatómiailag megtervezett alumínium rudak, mely finoman hajlított minden ülésnél. A váz minden része alumíniumból készül és az összeillesztések egy ponton sincsenek hegesztve. Ez megelőzi a rozsdásodást és könnyebb kezelhetőséget biztosít.
Az ülés és háttámla két külön rész. A háttámla vinilből, gyapjúból vagy valódi bőrből készül, ahol keresztirányú barázdák fedik a habot. A háttámla egész hosszúsága egyetlen mechanikus kapcsoló egység nélkül van az alumínium rudakhoz rögzítve. Így az összeillesztés sokkal tartósabb és strapabíróbb. Az ülőfelület is hasonló módon van rögzítve a tartórúdhoz és a kárpitozása is megegyezik a háttámlával. 
Az ülések egyediségét és kényelmét hangsúlyozza az opcionális kartámasz, mely az üléssel megegyező kárpitozást kap. 
A Carlitos kiválóan alkalmas repterek, kórházak, állomások számára, ahol az alapvetően hosszú várakozási idő által keltett kellemetlenségek orvoslására szolgálhatnak. 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat