HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Dataflex: Addit Bento

Notebook és tablet állvány, dokumentumtartó, valamint személyes tárolódoboz, ami egyetlen lenyűgöző csomaggá alakítható át. Ideális távmunkához, megosztott asztali munkakörnyezethez vagy tevékenység alapú területekhez. Rendezheti, tárolhatja és egyben viheti is benne személyes tárgyait, ami hozzásegíti a tiszta asztali környezet elveinek szem előtt tartásához. Használja együtt jegyzeteit, dokumentumait és minden személyes eszközét ergonomikusan. Eszközét 4 féle ergonomikus beállítás szerint döntheti, hogy élvezhesse az egészséges testtartás előnyeit.

Emelje szemmagasságba monitorát vagy asztali számítógépét és élvezze az egészséges testtartás előnyeit. A Bento ergonomikus eszköztartó számára is hasznos tárhelyként szolgál, hiszen a két termék kompatibilis, így könnyen becsúsztatható az eszköztartó a monitortartóba, így helyet spórol és eleget tesz a tiszta asztali környezet elvének. A monitor állvány tökéletesen stabilan tartja az eszközt valamint anyagát tekintve karcolásmentes felületet biztosít asztalának.
 
Nomád munkavégzéshez javasolt egyéb mozgatható termékeink: Abstracta Accessories, Bordbar Box, Bordbar Edition, Kristalia Bureau, Dieffebi Universal Mobile 320LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat