2020.07.28
Nyitott tér elválasztva?

Nem kell bezárni a nyitott irodákat! A különbözõ méretû és anyagú fal- és paravánrendszerek megoldást jelentenek az irodák részleges vizuális elválasztására és a zajszint csökkentésére. Az átlátszó és telipaneles falak megjelenésükben is illeszkednek az iroda egyéb berendezéséhez, az üvegelemek jól variálhatók furnér, melaminált vagy szövetes panelekkel. Az üvegfalrendszerek egy része fix – álmennyezettõl padlóig érõ -, míg mások könnyen mozgatható mobil elemek. A sok esetben keret nélküli üvegfalak szinte észrevétlenül vannak jelen az irodákban, nem törik meg a terek vizuális egységét, viszont a több rétegû rendszerek akár több mint 40 decibel hangelnyelésre is képesek. Egyes rendszerek led világítással is elláthatók. A funkciók szinte észrevétlen elválasztása mellett az átlátszó falak a vírusfertõzések ellen is védelmet nyújtanak.

Az olasz Alea A65 üvegfalrendszere vékony alumíniumprofiljával, légies megjelenésével szinte láthatatlanul van jelen az irodákban. A moduláris rendszer könnyen csatlakozik bármilyen mennyezethez és elválasztófalhoz. A nyíló- vagy tolóajtók keret nélkül simulnak bele a falrendszerbe, a fal többi eleméhez hasonlóan készülhetnek üvegbõl, illetve kaphatnak furnér vagy melaminált borítást, amelynek színvilága illeszkedhet a többi irodabútor megjelenéséhez. Az üvegfalak az akusztikai igények szerint lehetnek egy- vagy kétrétegûek.

Nyitott tér elválasztva?


Ha valaki átlátszó, de magasabb akusztikai követelményeknek megfelelõ elválasztást szeretne, kitûnõ megoldás a Rossoacoustic CP30 rendszere. A méhsejt rendszerben szervezõdõ elemek szinte lebegnek a térben, és akár két íróasztal közé is elhelyezhetõk. A CP30 védelmet nyújthat a vírusok és bármely más fertõzés ellen, ami igen hasznos lehet a nyitott teres irodákban sok helyen egymás mellett, 4-es, 6-os vagy 8-as csoportokban elhelyezett íróasztalok esetén. A mikroperforációs méhsejteket úgy fejlesztették ki, hogy kitûnõ hangelnyelési és hangvisszaverõdési értékeik legyenek. A fejlesztést a gyár a német Fraunhofer Kutatóintézettel közösen végezte. A végeredmény pedig az egyedülálló CP30, ami átláthatóságot is ad és a zajszintet is csökkenti.


Nyitott tér elválasztva?

Az olasz IVM 10 és 12 mm vastag, egy- vagy kétrétegû üvegfalainak mindkét oldalára akaszthatók polcok és szekrények, amelyek tároló funkciójukkal hozzáadott értéket jelentenek amellett, hogy esztétikailag is feldobják az irodatereket. A Lightwall led világítással is felszerelhetõ, sõt akár különbözõ fotók is megjeleníthetõk az üvegfelületeken, emelve a belsõ tér vagy éppen a tárgyalás hangulatát.

Nyitott tér elválasztva? Nyitott tér elválasztva?https://aleaoffice.com/products/partitions/a65/
https://rosso-acoustic.com/en/products/rossoacoustic-cp30
https://rosso-acoustic.com/en/products/tp30-silence
https://www.ivmoffice.com/en/walls/
https://www.ivmoffice.com/en/office-walls/parete-attrezzata-con-mensole/
https://www.ivmoffice.com/en/office-walls/light-wall/

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/