2020.07.28
Kreatív elválasztó elemek

A szociális távolságtartás kényszerûsége az irodai terek tagolásának újragondolására készteti a szakembereket. Ehhez az eddiginél több funkcióval rendelkezõ, és a folyamatosan változó napi létszámhoz igazodó megoldásokra van szükség.
Ezek a nem szokványos mobíliák mobilitásukból fakadóan olyan esetleges jövõbeni igényekhez is adaptálhatók, melyeket - a fertõzésveszély bizonytalanságából fakadóan - most még nem tudunk pontosan megfogalmazni.

A gyártók a térelválasztás kreatív, újszerû módjaival jelentkeznek, amelyek akusztikus tulajdonságaik mellett könnyen áthelyezhetõk a térben, így rugalmasan alkalmazkodnak a változó irodai feladatokhoz az egyéni, koncentrációt igénylõ munkavégzéstõl a projekt alapú, csoportos megbeszélésekig.

A True Design Patch és Pincettes akusztikus paneljei két rétegû szövetkárpittal bevont poliészterbõl készülnek. A mobil elemek vizuális és akusztikus védelmet nyújtanak, miközben nem zárják le a teret.

KREATÍV ELVÁLASZTÓ ELEMEK

KREATÍV ELVÁLASZTÓ ELEMEK

A Pincettes fa alakú elemei a természetet idézik fel az irodákban, szállodákban, kávézókban vagy magánlakásokban.
A Patch szabadon álló vagy függesztett akusztikus paneljei nem zárják le teljesen a teret, viszont hangelnyelõ funkciójuk mellett kitûnõen alkalmasak különbözõ zónák vagy kisebb szigetek kijelölésére, ahol zavartalanul lehet dolgozni, olvasni, pihenni vagy beszélgetni.

A Buzzi Cactus mobil akusztikus paneljének leginkább használata közben hasonlít névadójához. A Cactus anyaga ugyanis nemcsak akusztikus, de tûzhetõ is.

KREATÍV ELVÁLASZTÓ ELEMEK

Az Abstracta Airflake akusztikus rendszerének hatszögû elemei kis virágokként illeszkednek egymásához és változatos színeikkel vidámságot kölcsönöznek éttermekbe, kávézókba, irodákba vagy lakásokba. A fröccsöntött kis modulok két méretben készülnek, akaszthatók falra vagy belógathatók a mennyezetrõl. Az Airflake a hangot elnyeli, de a fényt átereszti, légies elemei akár a tér teljes magasságában használhatók. A designer Stefan Borselius más formákkal is megalkotta az elválasztórendszert, az Airbloomot és az Airleafet a természet inspirálta, az Aircone modulok különbözõ illesztésével pedig izgalmas formák jönnek létre a térben.

Kreatív elválasztó elemek

 designer Stefan Borselius

A Caimi Botanica is a zöld környezetre emlékeztet, akusztikus elemei szerelhetõk falra, mennyezeztre, vagy szabadon állíthatók a térben.


 

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/