2018.03.29
Europa Design - motiváló munkahely - egy HR-es szemével

Az Europa Designt a hatékony és emberközpontú munkahelyi környezet megteremtéséért Europa legjobb üzleti vállalkozásai közé választotta az European Business Awards. Nemzeti Bajnok a Workplace and People Development kategóriában.

Mennyiben járul hozzá a munkahelyi környezet a vállalat eredményes mûködéséhez és az irodaberendezés, mint egyszeri beruházás, azaz hardver hogyan térül meg a humán oldal, azaz szoftver sokkal költségigényesebb oldalán? Nem beszélve a mérlegben nem megjelenõ, kevésbé számszerûsíthetõ, de mostanában egyre inkább elõtérbe kerülõ well-beingrõl, azaz a munkatársak jó közérzetérõl? Nem véletlen, hogy az idén 11. alkalommal megrendezésre került European Business Awardson belül meghirdették a Workplace and People Development kategóriát, amely már elnevezésében összekapcsolja egymással a munkahely és az emberi erõforrás fejlesztését. 

Az EBA az egyik legtekintélyesebb vállalkozói díj, a világ legnagyobb, határokon és üzletágakon átívelõ üzleti megmérettetése. Széles körben elismerik, mint Európa legnagyobb és legjelentõsebb szektorok közötti üzleti versenyét, mûködését kulcsfontosságú vállalatvezetõk, akadémikusok, politikusok és a média támogatja. 


EUROPA DESIGN - MOTIVÁLÓ MUNKAHELY

A verseny alapelvei az innováció, az etikus mûködés és a sikeresség. Legfontosabb célja, hogy támogassa az erõs és sikeres európai üzleti közösség fejlõdését. 

Az EBÁn 12 kategóriában indulhatnak a vállalatok, amelyek bizonyíthatóan megfeleltek a részvétel feltételeinek: a sikerességnek, az innovációnak, az etikus mûködésnek és a példamutató teljesítménynek. Ez alkalommal 34 európai országból 33 000 vállalat szállt versenybe az elismerésért. A Workplace and People Development kategóriában összesen 2210 magyar cég indult el és a legjobb 90-et jelentették meg a Ones to Watch listában. Közülük került ki magyar nemzeti gyõztesként az Europa Design, és képviseli Nemzeti Bajnokként Magyarországot a Lengyelországban, Varsóban megrendezésre kerülõ díjátadó gálán, 2018. május 22-én és 23-án. 
A listába a legszigorúbb kritériumok alapján választották ki a legmagasabb színvonalon mûködõ cégeket. A többi kategóriában magyar nemzeti gyõztes lett a p2m Consulting, az EPAM Systems, a Grow Group Palanta KFt., a HM EI Zrt., a Julius-Globe Kft., a Könyvmolyképzõ Kiadó, a K&H Bank, a MAVIR ZRt., a Mozaik Education, a Skoopy, a VPE és a Well Done Kft.

Feuertag Ottó, az Europa Design alapító cégvezetõje elmondta, hogy már 24 éve tudatosan vesznek részt a magyar cégek irodai környezetének a fejlesztésében és ezáltal a munkahelyi kultúra színvonalának emelésében. A több mint két évtized alatt mintegy ezer referencia tesz tanúbizonyságot arról a tudatos munkáról, amit cégük a munkahelyi ergonómia, a hatékony, egészséges és komfortos munkakörnyezet kialakítása és elterjesztése érdekében végez. 

„Az IT technológia szélsebes fejlõdését látva néhány éve szinte megkérdõjelezõdött az iroda, mint fizikai munkahely jogosultsága. Mégis napjainkban egyre nyilvánvalóbban felértékelõdik az irodaközpontok kohéziós, munkaerõ megtartó és fejlesztõ szerepe. Kitûnõ példa erre az Europa Design irodaháza és bemutatóterme, amely kapcsolatot teremt az emberek között, megszünteti a határt kint és bent, a természeti és az épített környezet között, közösségi térré alakítva nemcsak a belsõ, de a külsõ részeket is.

A többfunkciós térben a közületi design bútorok értékesítésén kívül a legújabb, kollaboráción alapuló, irodakultúrát terjesztõ oktatói, ismeretterjesztõ, közösségépítõi funkciókat is meg tudjuk oldani tréningek, elõadások, workshopok, játékos, akár hétvégi programok formájában. Olyan, a megszokottból kizökkentõ környezetet hoztunk létre, amely nagyon ritka a városban és fõleg az irodai és az üzleti körökben. Ezzel azt az üzenetet szeretnénk sugározni a felhasználóink felé, hogy nem szabad az irodai munkavégzést olyan szigorúan venni, komolyan gondolni, törõdnünk kell az életminõséggel, a társadalmi felelõsséggel, az egyre nyomasztóbb környezetvédelemi, fenntarthatósági kérdésekkel, a körforgásos gazdaság, a jótékonykodás, az egészségvédelem, a sport és a közösségépítés területeivel. 24 éve azon dolgozunk, hogy a munkahelyi ergonómia magas színvonalat képviseljen minden magyarországi munkahelyen. Ennek megfelelõen a saját irodaházunkban munkatársaink a legmagasabb minõségi ergonómiai ülõbútorokon és motorosan állítható magasságú asztalok mellett dolgoznak. Emellett számtalan a közösségi életet inspiráló és támogató eszközt és berendezési tárgyat, helyiséget alakítottunk ki, ugyanakkor gondoskodtunk a privát szféra által igényelt pihenési és kommunikációs igényekrõl, csendszobák és elvonuló sarkok kiépítésével. Négy kültéri, részben fûtött terasz a dohányzás és a szabadtéri kollaboráció helyszíneként szolgál. A sportból érkezõ futó, kerékpározó munkatársakat tágas zuhany és zárt kerékpártároló várja magasnyomású mosóberendezéssel ellátva. Az irodai tér étkezõje multimédiás kiegészítõivel karaoke és egyedi zenelejátszási lehetõséggel az élmény dús kommunikáció,kollaboráció, kikapcsolódás és étkezés lehetõségeit teremti meg. A munkatársak jólétérõl a bérbeadó napi friss gyümölcskosártöltéssel, szûrt víz ellátással, illetve kétfajta kávé és teavételi lehetõséggel gondoskodik.A szabadon használható elvonuló helyiségek és csendszobák a nagyobb koncentrációt igénylõ szerzõdések megfogalmazásának, vagy az elmélyültebb kreatív gondolkodást kívánó tevékenységek helyszíneként szolgálnak. 

Meggyõzõdésünk, hogy az embereket középpontba helyezõ, ergonómiai és komfort fokozatukban kiemelkedõ bútorok segítik a hatékony, produktív munkavégzést. A kreatív közösségi és kollaborációs terek pedig hozzájárulnak az emberek közötti kapcsolatok kialakításához, együttmûködéséhez. Célunk, hogy minél több magyar munkahely legyen a 21. század emberközpontú, a változásokat gyorsan és rugalmasan követõ, a kollaborációt elõtérbe helyezõ normáinak megfelelõen kialakítva. Sok még a teendõnk, de piaci sikereink minket igazolnak. Végtelenül büszkék vagyunk rá, hogy most az egyik legnagyobb európai díjjal is elismerték erõfeszítéseinket.”


Fotók: Bujnovszky Tamás

 

KÖLTÖZIK VAGY BŐVŰL
A CÉGE?

Tapasztalja meg a legújabb trendeket bemutatótermünkben, díjmentes tanácsadással támogatjuk projektjét.

Érdekel

Ajánlatunk HR - PR szakembereknek

Milyen támogatásokat tudunk nyújtani a hatékony employer branding építésében?

Megnézem

Építészek, belsőépítészek, lakberendezőknek!

Továbbfejlesztett 3DS max és további CAD könyvtár elérése. VR megjelenítés házon belül. 200 márkát bemutató belsőépítészeti anyagkönyvtár.

Tervezői támogatás

Ingatlanfejlesztők és üzemeletetőknek

Segítünk új, vagy felújítandó épületük WELL minősítéshez szükséges támogatásában az irodai terek vonatkozásában saját tervezőjükkel együttműködve.

Partner program

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/