HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

A munkakörnyezet, mint employer branding eszköz

A „munkáltatói márkaépítés”szervezői, illetve egyre több vállalat elismeri, hogy az irodakultúra egyik legfontosabb eleme egy gondosan megtervezett, kényelmes bútorokkal ellátott munkakörnyezet. Az embereket különböző motivációk hajtják, de ez az elvárás mindenki listáján előkelő helyen szerepel.

A munkahely és kultúrájának kialakításakor fontos ügyelni a cég és az ember közötti személyes és professzionális összhangra. Azaz olyan hely kell, ami stimulálja a dolgozók elkötelezettségét, és egyben aktiválja a cég mondanivalóját. Egy inspiráló környezet kreatívabbá, produktívabbá teszi az embert, ezért szükséges, hogy minden szöglet azt sugallja, hogy milyen jó ott dolgozni.

A közösségi helyeken alakul ki a vállalat személyisége, hiszen itt találkoznak a dolgozói tapasztalatok, melyek végül egy közös felfogást alkotnak. Ezeknek a tereknek a tervezése kulcsfontosságú a siker elérése érdekében.

Egy kreatív irodával, a vállalat nem csak belső összhangot teremt, de könnyebben felveszi a versenyt a munkavállalókért folyó harcban is.

Az Europa Design az ÉV MUNKÁLTATÓJA az European Bussiness Award 2018 versenyben. Ha szeretne többet megtudni, hogyan segíthetünk Önnek is az ideális munkakörnyezet kialakításában, az alábbi adatok megadásával kérhet időpontot!


Az Ön neve:
Cég név:
Telefon:
Email:

ÉRDEKES KUTATÁS
Az Investors in People kutatását mindenkinek ajánljuk elolvasni és alkalmazni azoknak, akik számára fontos a munkaerő megtartás!
A környezet kialakitásában segít az Europa Design csapata!
Töltse le itt
Az munkakörnyezet, mint employer branding eszköz
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat