HU EN

Bútorbérlés

Mintabútor tesztelésre

Vannak döntések, amelyeket nem szabad elhamarkodottan meghozni. Tudjuk, hogy Ön a bútorvásárlás alkalmával egy hosszú távú döntést hoz, és szeretnénk, ha a meghozott döntését az idő múlásával is elégedettség kísérné. A bemutatótermünkben lévő székek bármelyikét egyhetes próbaidőszakra díjmentesen irodájába vagy otthonába szállítjuk, megteremtve a lehetőséget, hogy Ön a megszokott és kényelmes környezetében tesztelje az egész napos használatra szánt székét. Mindez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent, csak tapasztalattal gazdagít mindkettőnket.

Bútorbérlés

Tartós bútorbérlés

Az átalakulás vagy fejlesztés alatt lévő szervezetek, ideiglenes vagy még nem teljesen kiforrott struktúrával rendelkező intézmények a folyamatos változások miatt gyakran nem tudják hosszabb távon is ideális kapacitás-kihasználással megtervezni, működtetni infrastruktúrális szükségleteiket.
Az erőforrások optimalizálásában oly módon tudunk az Ön segítségére lenni, hogy egy szerződéses bútorbérlési konstrukcióval mindenkor biztosítani tudjuk az Ön számára szükséges irodabútor mennyiséget és minőséget, a szervezet éppen aktuális méretéhez igazítva.
Így nincs szükség többlet bútor raktározására, és nincs bútorhiány sem.

Tartós bútorbérlés

Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat