Különdíjat nyertünk a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program 2017-ben!, 2017.5 -

Europa Design
[ Europa Design_ Magyarország Legkiválóbb Vállalatai 2017 _különdíj ]
Europa Design
Megtiszteltetés, hogy megoszthatjuk a hírt,hogy ismét rangos díjjal ismerték el az Europa Design szakmai munkáját!

A Investors in People „Magyarország Legkiválóbb Vállalatai 2017” Különdíjat cégünk, az Europa Design, nyerte inspiráló munkakörnyezetének kialakításáért.

Bővebben:
http://europadesign.hu/2017/05/08/kulondijat_nyertunk
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!
 

A humán erőforrás napjainkban a vállalatok legértékesebb vagyona

A legjobb munkaerő megszerzéséért és főleg megtartásáért még soha nem látott munkaerő-piaci verseny zajlik. Ez a tény hívta életre az elismerést is.

Idén az Investors in People (IIP) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) második alkalommal adta át a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai díjakat. A programot a két szervezet 2016-ban indította hazánkban . A nemzetközi viszonylatban is legfigyelemreméltóbb szervezeti megoldások díjazásával céljuk az is, hogy követendő példaképeket állítsanak a hazai gazdaság szereplői elé, és olyan közösséget hozzanak létre, amely segíti a legkiválóbb gyakorlatok megismertetését, terjesztését.

Az Europa Design a leginspirálóbb munkakörnyezet kialakításáért érdemelte ki az elismerést. Régóta ismert tény a HR szakemberek előtt, hogy a munkaerő szerzésben és talán leginkább annak megtartásában milyen nagy szerepe van az épített környezetnek és a legapróbb részleteknek.

Egy rosszul, stresszt indukálóan elhelyezett munkaállomás vagy egy akusztikailag nem megfelelő tér hosszú távon nagy veszteséget idézhet elő a vállalatok számára. A rendszerszerűen, átgondoltan, szaktudással kialakított terek a design és a belsőépítészet eszközeivel képesek arra, hogy a lehető legideálisabb, leginkább emberközpontú környezetet teremtsék meg.

Az Europa Designnál több mint húszéves tapasztalat áll mögöttünk ezekből a folyamatokból. Több száz iroda és közületi tér auditját, berendezését és bútorozását végeztük partnereink számára, hogy azok a legjobban funkcionáljanak és leginkább megfeleljenek a vállalat céljainak. A különdíjat saját irodánk és bemutatótermünkben is kialakított munkaterek és közösségi terek elismeréseként kaptuk meg.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!
 

Szakértelmünkkel, kreativitásunkkal és berendezéseinkkel a vállalatok munkaerő-piaci sikerét támogatjuk.

A díj szervezői a döntésüket így indokolták:
„Különdíjjal jutalmaztunk egy hazai tulajdonú kisvállalkozást, mely sokat tesz azért, hogy ne csak a feladatok, a munkafolyamatok, hanem a munkakörnyezet is inspirálóan hasson a munkatársakra. A cég nemzetközi összehasonlításban is figyelemre méltó megoldásokat alkalmaz saját irodai környezetében és ajánl ügyfeleinek az üzleti teljesítményt és a munkáltatói márkát javító tényezőként. A kiváló teljesítményre inspiráló munkakörnyezet kialakításáért adott különdíj nyertese az Europa Design.”

A díjat Feuertag Ottó, az Europa Design alapítója és tulajdonosa vette át a május 9-i díjátadó gálán neves hazai és multinacionális cégek társaságában.

Látogassa meg új, immáron díjnyertes bemutatótermünket! A legközelebbi rendezvényünk június 1-én lesz, az Olasz Intézettel közösen. Részletekkel hamarosan jelentkezünk.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

Ha bármiben segítségére lehetünk vagy kérdése van, keresse kollégáinkat, kérjen árajánlatot! A legfrissebb újdonságokért, hírekért, referenciákért kövesse social média oldalainkat!

Üdvözlettel:
Europa Design

 
Kapcsolatfelvétel >>

 


TUDTA, HOGY REGISZTRÁCIÓ UTÁN TÖBB, MINT 500 TERMÉKÜNKHÖZ ÉRHETŐ EL INGYENESEN LETÖLTHETŐ CAD FILE?

LETÖLTHETŐ CAD FÁJLOK →

DESIGN HÍREK NAPONTA
Még több design hírt szeretne? Design rajongó?
Kövesse az Európa Design Instagram és Facebook oldalát!

Napi inspirációk az INSTAGRAM oldalunkon →
Facebook.com/EuropaDesign →

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés
 
Europa Design
Europa Design
1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36_1_200_9998
E europadesign@europadesign.hu
W www.europadesign.hu
Europa Design


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.