Tavaszi design hírek és újdonságok az Europa Designtól, 2017.5 -

Europa Design
[ Hírek_ iSalonin - Milano ]
Europa Design
Kedves [NEV]!

A tavasz igen mozgalmasan telt az Európa Design életében és sok újdonsággal, hírrel és érdekességgel tértünk vissza többek között Milánóból, a Construmáról és elkészült néhány új referenciánk is, amit szeretnénk megosztani. Reméljük inspirálóan hatnak majd!

Milanoban, az idei iSalonin leginkább gyártóink akusztikus megoldásaira koncentráltunk. Olyan ötleteket hoztunk haza, melyek leginkább megfelelnek a modern munkafeltételek kívánalmainak. A nagyterű irodákban folyamatos probléma az állandó zaj, ami a produktivitás rovására mehet. A térelválasztók mellett akusztikus panelek, lámpák, kiegészítők voltak a kiállítás főszereplői, melyek az Europa Design kínálatában is megtalálhatóak.

A témában meglátogattuk a Caimit, az Andru Wordöt, az Arpert és a Tecnot. Alapító tulajdonosunk, Feuertag Ottó egy instagram takeoverben mutatta be élőben a vásárt az ő szemszögéből. A képek megtekinthetőek az instagram accountonkon az #ottoinstatakeover hashtag alatt. Egy részletesebb beszámoló cikk és készült a kiállításról és hamarosan egy képes élménybeszámolót is tervezünk.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!
 
Tovább milánói beszámolónkra>>

 
Europa Design
[ Hírek_ Construma ]
Europa Design
Egy időben zajlott az iSalonival a hazai szakma legangyobb vására, a Construma. Rekord mennyiségű kiállító vett részt, mi pedig a saját standunk mellett még öt helyszín berendezéséhez járultunk hozzá bútorainkkal, akusztikus paneljeinkkel és más kiegészítőkkel.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!
 
Tovább a Construma oldalunkra>>

 
[ Legújabb referenciáink ]
Europa Design
Nem csak a kiállításokon lehet megismerkedni a termékeinkkel és a szolgáltatásokkal, sokkal jobban szeretjük, ha olyan helyeken mutathatjuk be, ahol valóban emberek használják, élik be a teret.

Két referenciánk is elkészült nem régiben, ami inspiráló lehet mindenkinek, aki munkakörnyezetet tervez és annak is, aki az otthoni irodáját szeretné berendezni.

Mindkét teret Szuper Nóra belsőépítész tervezte. Az egyik Bécs városának kommunikációs irodája, a másik pedig a DNV GL Business Assurance Magyarország munkatere. A teljes referencia a honlapunkon található meg.

 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

 
Tovább referencia oldalunkra>>

 
 


TUDTA, HOGY REGISZTRÁCIÓ UTÁN TÖBB, MINT 500 TERMÉKÜNKHÖZ ÉRHETŐ EL INGYENESEN LETÖLTHETŐ CAD FILE?

LETÖLTHETŐ CAD FÁJLOK →

DESIGN HÍREK NAPONTA
Még több design hírt szeretne? Design rajongó?
Kövesse az Európa Design Instagram és Facebook oldalát!

Napi inspirációk az INSTAGRAM oldalunkon →
Facebook.com/EuropaDesign →

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés
 
Europa Design
Europa Design
1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36_1_200_9998
E europadesign@europadesign.hu
W www.europadesign.hu
Europa Design


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.