Az élő iroda, ökoszociális érzékenységű bútorok és a legjobb kanapék, 2016.12 -

Europa Design
[ Ergonómia_Herman_Miller_LIVING OFFICE ]
Europa Design
Az elmúlt évtizedek markáns kulturális és technológiai változásai a munkahelyek újragondolásának szükségét hozta magával. Változtak és napjainkban is változnak a munkafolyamatok, a munkavállalók elvárásai, valamint a rendelkezésre álló eszközök és lehetőségek. Mindeközben pedig új munkavégzési és együttműködési formák jelennek meg.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

A munkáltatók és a munkavállalók közös érdeke, hogy a munkakörnyezet kreatívan, produktívan és fellendítő erővel hasson ránk. De hogyan érhető ez el? A Herman Miller "Élő iroda" program az új munkakultúra tudományos vizsgálatán alapuló gyakorlati megoldásokat ad a munkafolyamatok, eszközök és terek újraértelmezése által.

Szeretné megismerni a Living office koncepció részleteit?
http://europadesign.hu/living-office/
 
Living office oldalunk>>

 
[ ED_GREEN_Offecct_Kali_Multifunkcionális bútorcsalád ökoszociális felelősségérzettel ]
Europa Design
A skandináv design szerelmesei most különösen figyeljenek! A svéd Offect tavaly debütált Kali kollekciója idén, a kölni Orgatec vásáron asztal választékkal bővült. A bútorcsalád tervezésének története még a design sokat látott világában is rendhagyónak számít…
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

A közösségi bútorokra specializálódott Offect a fenntartható design megvalósítását már 1990-es alapításakor legfontosabb céljaként határozta meg. A svéd gyártó első alkalommal dolgozik együtt az „Új Egyszerűség” mozgalom alapítójaként híressé vált brit design guruval, Jasper Morrisonnal. A Kali kollekció gyakorlatilag Morrison hitvallásának megtestesülése: tiszta formák és öncélúságtól mentes, elkötelezett design. S hogy ez utóbbi tényleg nem csak üres frázis, arra a legjobb bizonyíték, hogy a Kali bútorcsalád egy különleges együttműködés gyümölcse: az Offect partnere egy független szervezet, az Econef, amely gyermekközpontot épít Tanzániában. Az első székek a Kilimanjaro lábánál létesült árvaház számára készültek, majd elindult a globális értékesítés, melynek hasznából tovább támogatják a hiánypótló intézményt.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

Morrison kifejezetten olyan alapanyagot, formát és egyszerűsített gyártási technológiát tervezett, ami lehetővé teszi, hogy a jelenlegi svédországi gyártást idővel Tanzániába költöztessék kimondottan munkahely-teremtési (és nem költségcsökkentési) céllal. A szerkezet kialakításának nem titkolt célja a megnövelt teherbírás és a hosszú élettartam.


 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

A szék tömörfa lába fehérített kőrisből készül, a furnérozott palást front része kárpitozható, igény esetén dísztűzéssel. Az asztal lábszerkezete és lapja is tömör, fehérített tölgyből készül, minimális fém alkatrésszel. Hotelek, éttermek, kávézók mellett privát étkezőkbe, emellett irodai tárgyalókba ajánljuk.

Többet szeretne tudni róla?
http://www.europadesign.hu/termek/offecct-kali_chair
 
Offecct_Kali_Multifunkcionális bútorcsalád >>

 
[ ED_SOCIAL_Pinterest_Kanapék téli estékre ]
Europa Design
Nincs is jobb annál téli estéken, mint egy kényelmes kanapé, egy design magazin és egy forró ital. A karácsonyi hajrában is szakítsunk időt a pihenésre! Ehhez készítettünk álmodozásra csábító, sokszínű kanapé galériát a Pinterest-re, amelyben nemcsak a kényelemre, hanem a megjelenésre is gondoltunk...
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

A kanapé galéria eléréséhez kattintson a linkre!

https://hu.pinterest.com/europadesign/design-sofa/
 
Galériánk a Pinteresten>>

 


DESIGN HÍREK NAPONTA
Még több design hírt szeretne? Design rajongó?
Kövesse az Európa Design Instagram és Facebook oldalát!

Napi inspirációk az INSTAGRAM oldalunkon →
Facebook.com/EuropaDesign →

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés
 
Europa Design
Europa Design
1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36_1_200_9998
E europadesign@europadesign.hu
W www.europadesign.hu
Europa Design


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.