Keyn tárgyalószék: forradalmi ergonómiai megoldások , 2016.6 -

Design Office
HERMAN MILLER KÉPVISELET

 
KEYN TÁRGYALÓSZÉK: FORRADALMI ERGONÓMIAI MEGOLDÁSOK
Europa Design
A Herman Miller májusban mutatta be új, tárgyaló- és vendégszékekből álló termékcsaládját, mely nemcsak megjelenésben, de funkcionalitását tekintve is sok újdonságot tartogat.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

A Keyn a jelenleg forgalomban lévő tárgyalószékek közös problematikáját hivatott megoldani, a reszponzivitás hiányát.

Manapság az irodai élet nagy százalékát megbeszélések teszik ki. Megfigyelések bizonyítják, hogy óránként akár 53 alkalommal is hajlamosak vagyunk pozíciót váltani a székek által kiváltott diszkomfort érzet miatt. És mi történik, ha kényelmetlenül érezzük magunkat? Percek alatt elveszítjük koncentrációnkat, nem tudjuk megfelelő mértékben figyelemmel kísérni a körülöttünk zajló eseményeket.

Erre megoldást kínálva hozta létre a Herman Miller a forpeople formációval szoros együttműködésben az úgynevezett CradleFlex technológiát. Az innováció lényege, hogy a Keyn 10 fokos dőléstartományával, valamint mobilis ülőlapjával folyamatosan követi a használó mozgását, s arra reagálva megelőzi a mozgástalanság következményeként kialakuló fáradtságot és figyelemvesztést.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

Megjelenését tekintve egységesség, mégis sokrétű külső jellemzi a termékcsaládot. A forpeople formáció – mint azt nevük is híven tükrözi – belőlünk, felhasználókból indul ki, s hisznek abban, hogy a bennünk rejtőző számtalan személyiség kivetülhet a minket körülvevő tárgyakra. Így született meg szlogenjük: One chair, many personalities. Hogy ezt elérjék, s a szükséges CradleFlex technológiát is biztosítani tudják, egy központi elem, az úgynevezett bölcső köré építették fel a konstrukciót. Ez minden egyes specifikációban azonos, s hozzá kapcsolódik a váz, az ülő-és háttámla, valamint a széles spektrumú szövetválaszték.

A Keyn így valóban egyedi, jövőbemutató termék, mely innovatív technológiája mellett igények széles körét képes kielégíteni, a könnyed és üde étkezői székektől, az elegáns és határozott vezetői megjelenésig.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!EARLY BIRD AKCIÓ: Rendelje meg a Keyn széket 20% kedvezménnyel 2016. július 15-ig!
info@office.hu


 
Tovább a Keyn oldalára >>
Europa Design


TOVÁBBI HÍREK, FOTÓK, VIDEÓK A HERMAN MILLER VILAGÁBÓL

FacebookPinterestYou Tube

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
  • díjmentes helyszíni felmérés
  • innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
  • ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
  • 3D látványtervezés
Europa Design
Europa Design Magyarország Zrt.
1022 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36 1 200 9998
E info@office.hu
W www.designoffice.hu


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.