Privát tér az irodában?, 2016.4 -

Europa Design
[ Privát tér az irodában_KIVO rendszer_Próbálja ki a Business Mixeren! ]
Europa Design
Kedves Partnerünk!

Tudta, hogy az irodai dolgozók 69%-a szükségét érzi olyan szeparált tereknek, ahová rövid időre elvonulhat személyes kapcsolatai kezelésére vagy egy informális, kollégák közötti megbeszélésre? Az egyterű irodákban elintézhetetlen beszélgetések így intimitást kaphatnak. A személyes tér biztosítása elengedhetetlen a magabiztos, kiegyensúlyozott, feszültségmentes személyiséghez és a hatékony munkavégzéshez.

A Herman Miller új, akusztikus, térelválasztó mobilfala lehetővé teszi a privát zóna megteremtését – bármilyen térben, szerkezeti átalakítás nélkül. A fenntartható design nemzetközileg elismert képviselője és a fiatal, német tervező, Alexander Lorenz közösen fejlesztették ki a KIVO rendszert. A háromszögletű modulokból álló geometrikus mozaik formai sokszínűsége szabad játékot enged a tervezőnek és a használónak egyaránt. A könnyű acélváz és a mágnessel rögzíthető elemek segítségével egyszerűen kialakítható az egyterű irodákban kiemelten fontos privát sziget. Az elemek bővítésével vagy variálásával pedig a terek gyorsan átszabhatók - újra és újra és újra...
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

Ha szeretné kipróbálni, milyen a KIVO által teremtett privát zóna, jöjjön el a csütörtöki Business Mixerre! A Herman Miller újdonságának közép-európai bemutatója egyúttal kiváló kapcsolatépítési lehetőség az ingatlanszakma prominens képviselőivel különleges építészeti környezetben. Frissítő italokkal és könnyű falatokkal várjuk április 28-án 18 órától a Brody Studiosban (1064 Budapest, Vörösmarty u. 38)!  
 
Business Mixer regisztráció >>
Europa Design
Europa Design


DESIGN HÍREK NAPONTA
Még több design hírt szeretne? Design rajongó?
Kövesse az Europa Design Facebook oldalát!

Facebook.com/EuropaDesign →

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés
 
Europa Design
Europa Design Magyarország Zrt.
1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36_1_200_9998
E europadesign@europadesign.hu
W www.europadesign.hu
Europa Design


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.