Mobility: az állítható magasságú asztal, 2015.4 -

Europa Design
[ ED Ergonómia_Actiu_ Mobility állítható magasságú asztal ]
Europa Design

Hogyan őrizhetjük meg egészségünket akár napi 10-12 óra munka esetén? Hogyan törhetjük meg az irodai ülőmunka monotonitását? Létezik olyan bútor, ami mindkét kérdésre választ ad?

A megszakítás nélküli, órákig tartó ülőmunka jelentős koncentrációvesztést eredményezhet, ezáltal hatékonysága megkérdőjelezhető, egészségre gyakorolt hatása pedig egyértelműen negatív.

Ha naponta néhány órát álló helyzetben dolgozunk, vérkeringésünk felfrissül, könnyebben tudunk gondolkodni, összpontosítani, teljesíteni.

A megoldás tehát egy olyan bútordarab, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és, amennyiben csapatban dolgozunk, lehetőleg csöndesen váltsunk a két testhelyzet között.
 
Mobility - állítható magasságú asztal


Spanyol gyártónk, az Actiu pontosan erre a feladatra fejlesztette ki a Mobility asztalt, ami ülőtől álló magasságig, 65 és 129 cm között állítható, igény szerint mechanikusan vagy elektromosan.

A Mobility asztalkollekció olyan stimuláló irodai környezetet teremt, amely támogatja a kreativitást és a kollaborációt. Egyterű irodák esetén javasoljuk a hozzá tartozó akusztikus paraván használatát, mely képes csökkenteni a környezeti zajártalmakat. Ilyen módon a Mobility termékcsalád a modern munkakörnyezet két legnagyobb problémájára ad megnyugtató választ.
 

Mobility - állítható magasságú asztal
 
Tovább a Mobility asztal termékoldalára >>
Europa Design


TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés
 
Europa Design
Europa Design Hungary Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36_1_200_9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu
Europa Design


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.