Tavaszi design újdonságok, 2015.3 -

Europa Design Hungary Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36_1_200_9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu


2015_március

TARTALOM

Termékújdonság_Wilkhahn_ Aline-S
Termékújdonság_Wilkhahn_ Sola
Hír_Az Év Irodája 2014_ Dobogós a Whitepages és a Ustream
Hír_Spanyol év_ Pályázat és kiállítás
Hír_Architizer_ Már az Architizeren a Whitepages projekt!
ED Green_Az Év Legzöldebb Projektje 2014_ Eiffel Palace


SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés
 
[ Termékújdonság_Wilkhahn_ Aline-S_Forma és funkció fúziója ]

A patinás, ugyanakkor progresszív cég egy bevált klasszikus, az Aline konferenciaszék 10. évfordulójára időzítette az új változat, az Aline-S bemutatását. Rugalmas membrán helyett flexibilis polimer sávokból képzett felülete stílusos és praktikus. A filigrán váznak köszönhetően akár 15 szék is rakásolható, konferenciaszékként pedig sorolható.


Az anyagválasztás több szempontból ideális, hiszen segít a test optimális hőmérsékletének megtartásában, emellett az eltérő rugalmasságú ülés és háttámla rendkívüli kényelmet biztosít. Az új felület előnye a Wilkhahntól megszokott kiemelkedő minőség mellett a könnyű tisztíthatóság, illetve az ülőlap cserélhetősége. Így az Aline-S tökéletes választás étkezők, kávézók, bemutatótermek vagy lobbik számára. Multifunkcionális terekben pedig minden előnyét kamatoztatni tudja.Az ülőlap a Wilkhahn szövetválasztékával kárpitozható, így az Aline-S a gyártó széles ülőbútor-választékát gazdagítva lehetővé teszi, hogy egy mégoly különleges igényekkel bíró közületi vagy lakótér minden eleme egységes megjelenést kapjon.
 
Tovább az Aline-S termékoldalára >>
[ Termékújdonság_Wilkhahn_ Sola_ innovatív mechanika]

Az új Sola tárgyalószék ülőpalástja határozott vonalvezetésű, váza pedig egyedi megjelenésű. Mindkettő jellegzetes Wilkhahn tulajdonság a magas minőséggel és a precízen kidolgozott részletmegoldásokkal együtt.

 
Tovább a termékre >>   Tovább a termék videóra >>
[ Hír_Az Év Irodája 2014_ Dobogós lett a Whitepages és a Ustream]

Az iroda.hu által megrendezett Az Év Irodája 2014 verseny Design kategóriájának második helyezettje a Whitepages (tervező: Nicola Martinovic), harmadik helyezettje pedig a Ustream (tervező: MádiLáncos Studio) lett.
Megtiszteltetés, hogy mindkét iroda berendezésében részt vehettünk!

Ezúton is gratulálunk a Whitepagesnek, a Ustreamnek és a tervezőknek!

Mindenkinek nagyon köszönjük a támogatást!
 
Tovább a Whitepages fotóira >>   Tovább a Ustream fotóira >>
[ Hír_Spanyol Év_ Pályázat és kiállítás]

A Spanyol Design Éve rendezvénysorozat keretében formatervezési pályázatot hirdetünk, a spanyol bútorgyártás legszebb gyöngyszemeit pedig külön kiállítás keretében fogjuk bemutatni. A részleteket hamarosan nyilvánosságra hozzuk!
[ Hír_Architizer_ Már az Architizeren a Whitepages projekt! ]

Az Év Design Irodája 2014 második helyezettje, a Whitepages projekt leírása megjelent az Architizeren! A rangos építészplatform harmadik éve rendezi meg az A+ Awards elnevezésű versenyt, melynek egyik idei indulója az általunk berendezett Whitepages. A zsűri 300 szakemberből áll a kreatív szcéna minden területéről: sztárépítészek, kurátorok, művészeti vezetők, kiadók, designerek, köztük olyan nagyágyúk is, mint Yves Behar vagy Ronan Bouroullec!

Az Architizer 2015. február 12-én a nap projektjeként kiemelte a Whitepages tereit, címlapján és Facebook oldalán is lehozta.


 
Tovább az Architizer oldalára >>   Architizer Facebook >>
[ ED Green_Az Év Legzöldebb Projektje 2014_ Eiffel Palace]

Az idei Év Irodája Zöld Irodaház kategóriájának győztese az Eiffel Palace, ahol biodiverz zöldfal, napkollektorok, extenzív zöldtető, sőt, elektromos autótöltők is helyet kaptak a tucatnyi további környezettudatos épületüzemeltetési megoldás mellett.

Nagy sikerű design túránk, az Irodaházak Éjszakája programsorozat keretében 2014 júniusában mi is bejártuk az Eiffel Palace épületét. Az erről szóló film itt tekinthető meg: http://irodahazakejszakaja.hu/2014/07/13/ii._irodahazak_ejszakaja_a_film
 Az Eiffel Palace 6. emeletén található a Brit Kereskedelmi Kamara irodája, ahová a szintén erős környezetvédelmi elkötelezettségéről ismert Herman Miller bútorait szállítottuk.
 

 
Tovább az gyártóra >>   Irodaházak Éjszakája >>


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.