Az Év Irodája 2014 - szavazz és szerezd meg 30% árelőnnyel az Év Bútorait!, 2015.1 -

Europa Design Hungary Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36_1_200_9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu


2015_januar

TARTALOM

Hír_Az Év Irodája 2014_ Már csak keddig lehet szavazni!
Akció_Különleges akció_ Rendeld meg az „Év Bútorait” 30% kedvezménnyel
Hír_Spanyol év_ A Spanyol Design Éve az Europa Design-nál


SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés

 
[ Hírek_Az Év Irodája 2014_ Europa Design – Már csak keddig lehet szavazni! ]


Duplázni szeretnénk!

A tavalyi Az Év Irodája fődíjunk mellé társakat keresünk, ezért idén több kategóriában is elindultunk!

Január 20-ig lehet szavazni két kategóriában: Az Év Irodája 2014 és Az Év Design Irodája 2014. Négy olyan iroda is versenyben van, amelynek megalkotásában bútorainkkal mi is részt vettünk: 
Whitepages Hungary, Ustream, Prior Games, Laboratory Group Reklámügynökség.

Szavazz a Whitepages-re!
 


"A programozók… rettentően koncentrálnak a munkájukra, de közben időre van szükségük a pihenéshez. Ha a munkakörnyezetben tudod elhelyezni a kikapcsolódás eszközeit és időtartamát, akkor nagyobb hatékonyságot lehet elérni a munkában. Másrészt ennek a térnek annyira jónak és gondoskodónak kell lennie, mintha az otthonod lenne."

Részlet a Whitepages iroda építészével, Nikola Martinovic-csal készült interjúból, amit az epiteszforum.hu-n olvashattok.
 
Szavazni ide kattintva, majd jobb oldalon a TETSZIK gomb megnyomásával lehet! >>
[ Akció_Különleges akció_ – Rendeld meg az „Év Bútorait” 30% kedvezménnyel!]

Még tart Az Év Irodája 2014 versenyen induló irodákba szállított bútorainkra vonatkozó akció! Rendeld meg most 30%-os árelőnnyel a Wilkhahn On, vagy a Herman Miller Embody forgószéket, a Martex In Attesa kanapét, és az Enea Lottus Wood széket! A kedvezményt a verseny ideje alatt, 2015. január 20-ig biztosítjuk, azonban, ha bármelyik iroda nyer, amelynek megalkotásában bútorainkkal részt vettünk, további 10% kedvezményt adunk!

Előző hírlevelünkben már bemutattuk ezeket a bútorokat, most nézzük, hogy működnek Az Év Irodája 2014 díjra jelölt cégek tereiben!
 
[ Herman Miller_Embody – Whitepages_ Az Év Irodája 2014]


A Herman Miller Embody munkaszéke a tökéletes üléskomfortot testesíti meg, mellyel a munka és a kilátás is élvezhető (még ha nincs is minden irodában olyan csodás panoráma, mint a Whitepages-nél).
 
Tovább a termékre >>   Tovább a termék videóra >>
[ Martex_In Attesa – Ustream_ Az Év Irodája 2014]


A Martex In Attesa kanapérendszere a legkülönfélébb igényekhez alkalmazkodik, így a Ustream irodájában is többféle formában található. Kárpitozott ottománok a fogadótérben, fotelek és kanapék a break out területen. Ha a pihenés terét vizuálisan és akusztikusan is el akarjuk választani a munkatértől, az ülőfelületet körbeölelő, kárpitozott karéj magassága növelhető.
  
Cikk az inout-home.hu oldalon >>   Tovább a termék oldalra >>
[ [ Wilkhahn_On – Prior Games_ Az Év Irodája 2014]


A német Wilkhahn ON szék és a spanyol Actiu Arkitek asztalok párosításával Kogan Szabó Sándor és Kiss Miklós belsőépítészek kiváló kompozíciót hoztak létre a Prior Games nem mindennapi irodáiban. A játékszoftver fejlesztők a figuráikon kívül saját testüket is könnyen mozgásban tarthatják a 3D mozgású ülőlapnak köszönhetően!
 
Tovább a termékre >>   Tovább a termék videóra >>
[ [ Enea_Lottus Wood - Ustream_ Az Év Irodája 2014]


A spanyol Enea Lottus Wood széke multifunkcionális, ergonómikus, megjelenése az íves formáknak és a rétegelt lemez váznak köszönhetően barátságos, egyszersmind stílusos. A Ustream étkezőszékének a tervező Mádi Láncos Stúdió választotta, de máshol miért ne lehetne vendégszék, tárgyalószék?
 
Tovább a termékre >>
[ [ Hírek_Spanyol év_ A Spanyol Design Éve az Europa Design-nál]

A spanyol design magával ragadó, mivel az európai formaörökség mellett tartalmaz egy olyan plusz ízt, ami semmihez nem hasonlítható. Az Europa Design 2015-ben A Spanyol Design Évét ünnepli.

A részletekkel és a miértekkel hamarosan jelentkezünk!
 

 


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.