Őszi meglepetések - próbáld ki az irodádban!, 2014.9 -

 Referencia: WhitePages - az epiteszforum.hu cikke

"Nikola Martinovic, a projekt szerb belsőépítésze olyan irodateret teremtett, ahol a belsőépítészeti elemek támogatják a panorámás kilátást Budapestre.
Az élénk színű, kellemes környezetben a munka mellett pihenés is lehetséges a lounge területeken, ahol nem szokványos módon csocsózásra és sörcsapolásra is lehetőség van.
A WhitePages irodája, a tetőterasszal együtt a Madách Trade Center felső három szintjét birtokolja. A 10. emeleten, a tízfős open space irodatér mellett, belvárosi panorámára néző, mozgatható üvegfallal elválasztott tárgyalót találunk, amely 30 fős konferenciateremmé bővíthető."...
..." A WhitePages Hungary Kft.-nél mindenki Actiu - Mobility elektromosan állítható asztalnál dolgozik. Az asztal széléhez rögzíthető CBS - Flo monitortartó karoknak köszönhetően több szabad hely marad a munkavégzéshez.
Az open space irodában az amerikai Herman Miller - Embody székek garantálják a kényelmet és az ülés ergonómiát. Az iroda berendezése során az Europa Design bútorainak kínálatából válogattak. Mivel az alkalmazottak nem végeznek papírmunkát, tároló szekrényekre, konténerekre nincs szükség."
 
 
A teljes cikket az epiteszforum.hu oldalán olvashatjátok >>
 
További referencia képeink >>
 
 Akció: Sayl - számos színvariációban - a megunhatatlan!

Szerezze be 30% kedvezménnyel a Sayl széket!

Az iskolakezdésre való tekintettel akcióval kedveskedünk minden kényelemre vágyó ügyfelünknek!
A Sayl szék teljes felfüggesztésű, keret nélküli háttámlájával a mozgás korlátlan szabadságát kínálja, a gerinc egészséges, ergonomikus megtámasztása mellett. Mindezt a 3D Intelligens™ technológia teszi lehetővé.
Az egyedi háttámla lágy ívű, organikus formája révén és gazdag színpalettája segítségével remekül illeszkedik bármely környezetbe. A keret nélküli háttámla teljes mozgásszabadságot biztosít, kemény szélek nélkül, ergonomikus kialakítással.
Ajánlatunk 2014. december 31-ig tart.
 
Tovább a termékre >>   Tovább a termékvideóra >>
 
 HM Green: Mirra és Mirra2 Green - A Mirra-ból sosem elég!

96%-ban újrahasznosítható
42%-ban újrahasznosított anyagból készült

A Design for Environment előírásainak megfelelően tervezték
  • Újrahasznosítás
  • Könnyen szétszedhető
  • Energiagazdaságos
  • Veszélyes anyagok minimalizálása
Környezeti fenntarthatóság
A Herman Miller a környezetvédelem terén is a világ élvonalába tartozik, elkötelezetten tevékenykedik bolygónk védelméért.
A Mirra szék gyártása során az alkatrészeket későbbi újrafelhasználási lehetőségeik alapján különböztetik meg. A termék, élettartama lejártakor összességében 96%-ban újrahasznosítható.
A Herman Miller célja 2020-ra teljesen megszüntetni saját részről minden környezetkárosító hatást, és 100%-ban zöld energiát használni.
Ha önnek is fontos a környezetvédelem, a Herman Miller -ben nem fog csalódni!
 
Tovább a Mira termékre >>   Tovább a Mira 2 termékre >>
További segítségért keressen bennünket!

Europa Design Hungary Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37.
Telefon: +36 - 1- 200-9998
Mobil: +36 - 30- 948-0173
www.designoffice.hu

 
KI SZERETNÉM PRÓBÁLNI AZ IRODÁMBAN! KATT IDE!