Europa Design Hírlevél 2012. Június, 2012.6 - Június


Europa Design Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36-1-274-0001, +36-1-200-9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu

2012_június

Tartalom
Fotórealisztikus, 3 dimenziós látványterv segítségével körbenézhet leendő irodájában.
Kérjen árajánlatot!

Termékújdonságok
_A trendi műanyag újra hódít / Grill partira!
_Vondom – Stone, kültéri világító műanyag bútor
_Metalmobil – Apple
_Parri – Birba, a nagylelkű
_Green news – Ecoffice
_Ergonómia – Giselle gázteleszkópos monitor kar

Amit ajánlunk
_díjmentes helyszí­ni felmérés
_innovatí­v és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
_3d látványtervezés

Fotórealisztikus, 3 dimenziós látványterv segítségével körbenézhet leendő irodájában.
Kérjen árajánlatot! KLIKK IDE!

[ A trendi műanyag újra hódít! ]

A hatvanas évektől kezdve a legkedveltebb anyag a műanyag volt, amely első helyét a tervezőknél könnyű formálhatósága miatt vívta ki. Színekben egyértelműen a piros, a fehér, a szürke, a narancs és a kék viszi a prímet. Már javában itt a nyár, de aki esetleg még nem talált megfelelő kerti bútort, annak itt egy kis ízelítő gyártóink újdonságaiból.

 Vondom-Stone 

Áprilisi hírlevelünkben már bemutattunk néhány képet a cég nyári kollekciójából, azóta piacra dobták a Stone világító bútorcsaládot is.

 Metalmobil-Apple 

 Parri-Birba 

A Birba karosszék, lounge kanapé, kiságy vagy csak egyszerűen szék, de az biztos, hogy kényelmes. Ez a sokoldalú és színes kollekció alkalmas mind belső, mind külső terekhez. Belső használatra szövet és gyapjú kárpitozással kapható, míg a kültéri darabok speciális technológiai eljárással készültek, víz és UV álló poliuretán anyag felhasználásával.

 Nomon-Oj 

A falióra tervezésének forradalma. Minimalista és mondern. Bárhová beilleszthető, legyen az otthon, iroda vagy bármely intézmény. Telepítése rendkívül egyszerű, az „idő-pontokat” csak fel kell ragasztani.

Ha tetszik és szeretnél egyet, lájkolj bennünket a  Facebook -on és megnyerheted!

A Bank Center falain belül május 30-án megrendezésre került a Magyar dizájnerek öko tárgyainak bemutatója és vására, az Ecoffice.

A német  Wilkhahn  gyár Chassis termékével mi is örömmel vettünk részt az eseményen, és hirdettük az egészségtudatos munkakörnyezet jövőjét; tematikus workshop keretein belül engedtünk bepillantást a bútor gyártása során alkalmazott zöld technológiákba.

A Colebrook Bosson Saunders cég Giselle névre keresztelt remeke olyan teleszkópos monitor kar, amely ideális a képernyőpozíció gyakori változtatásához. Az állítható gázrugó megkönnyíti a monitor függőleges mozgatását, és nem utolsó sorban 8,5 kg –os súlyt is képes megtartani.

[ Társoldalaink ]

Mi is a spaceplan.hu-t választottuk!

Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.