Europa Design Hírlevél 2011. December, 2011.12 - December


Europa Design Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36-1-274-0001, +36-1-200-9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu

2011_december

Tartalom
_A Wilkhahn új szövetkollekciója
_Sitland_PK
_Fabio Novembre_Robox
_Fabio Novembre_Strip chair
_2011-es Design hét beszámoló

Amit ajánlunk
_díjmentes helyszí­ni felmérés
_innovatí­v és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
_3d látványtervezés

[ A Wilkhahn új szövetkollekciója ]

Jövőre az új szövetmintákból javasoljuk a választást, de a jelenlegiek is elérhetőek maradnak. Ezekhez még idén elindított projektek esetén biztosítjuk a 2011-es árakat az új évben történő szállítással is!
Segítünk a tervezésben, rendeljen most!

[ Sitland_PK ]

A Sitland újdonsága a PK szék, amelyet többek között szánkótalpas és 4 lábú változatban is gyártanak, előnyük, hogy mindkét esetben rakásolhatóak. A tárgyalóasztalokhoz ajánlott PK székek csillag- vagy keresztlábazattal készülnek. A lábazat és a vázszerkezet egyaránt lehet krómozott, vagy ezüstre szinterezett. A PK szék az első olyan terméke a gyártónak, ahol a háttámla és az ülőlap is készülhet rugalmas membrán kárpitozással. A membrán előnye, hogy teljesen légáteresztő, illetve mindenhol egyenlő eloszlásban tartja-támasztja a testet, elkerülve a kényelmetlen, nyomó érzést. A Sitland PK székek 100%-ban újrahasznosíthatóak, így különösen környezetbarát termékek.

[ Fabio Novembre_Robox ]

A Casamania egyre ismertebb névvé válik a hazai design piacon is! A 2011-es évben pazar projektek kerültek megvalósításra olyan tehetséges tervezők bevonásával mint például Benjamin Hubert, aki teljes odaadással és szenvedéllyel csatlakozott a design csapathoz (Fabio Novembre, Luca Nichetto).

[ Fabio Novembre_Strip chair ]

[ 2011-es Design hét beszámoló ]

A német Wilkhahn cég legújabb fejlesztése, a Stefan Dietz által megálmodott Chassis szék utcahosszal nyerte a Design hét Forma-1-es versenyét. A tervező a nemzetközi szakmai fogadáson széles mosollyal nyugtázta a legújabb karosszériával (Chassis) aratott fölényes győzelmet.

[ Társoldalaink ]

Mi is a spaceplan.hu-t választottuk!

Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.