Europa design Hírlevél Andreu World kiállítás és vásár!, 2011.3 - Andreu World kiállítás és vásár!


1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36-1-274-0001, +36-1-200-9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu
Kövessen bennünket a facebook-on

Tartalom

_Andreu World
Az Europa Design kiállítás és vásár folytatódik!

Amit ajánlani tudunk

_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
_3D látványtervezés

Josep Lluscà | Alberto Lievore | Jeannette Altherr | Manel Molina | Jaime Bouzaglo | Javier Mariscal | William Sawaya

Bár a márciusban vendégül látott, olasz Parri modern termékei továbbra is megtekinthetőek, máris megérkeztek a közel 60 éves spanyol gyártó, az  Andreu World  ülőbútorai.  

Az elegáns, klasszikus formájú székeket az  Alberto Lievore - Jeannette Altherr - Manel Molina  trió hívta életre. Az 1991-ben megalakult, világhírű csapat a különböző stílusokat mesterien ötvözve teremt új értéket számos világcég megbízásából. Ennek tökéletes bizonyítékai többek között a már megszületésük pillanatában designikonná vált  Leaf és Catifa kollekció (Arper), az Esa07 lámpa (Foscarini), a Cassiopeia és Palladio szófák (Poltrona Frau), vagy éppen az Aero pad (Sellex).  

Filozófiánkhoz híven közérthetőbbé kívánjuk tenni a nemzetközi hírű designerek inspirációit, a termékeik által képviselt szellemiséget. Ennek érdekében  Bimbó úti bemutatótermünkben minden hónapban különböző jellegzetességekkel bíró gyártók bútorait mutatjuk be, kiegészítve egy-egy különleges nyílt nappal, amikor a designer élőben, interaktív módon mutatja be termékeit, bepillantást engedve az ihletettség pillanatába.  

Áprilistól tehát vendégünk az  Andreu World, tekintse meg és próbálja ki személyesen a visszafogott formáikról híres, elegáns bútorokat!  

A kiállított termékeket most 15%-os kedvezménnyel rendelheti meg!

A gyártóhoz kapcsolódó nyílt napra és előadásra várhatóan május első felében kerül majd sor, a végleges időpontról hírlevélben értesítjük a kedves érdeklődőket!   

[ Társoldalaink ]

Mi is a spaceplan.hu és targyalok.hu-t választottuk!

Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.