parri, 2011.2 - Parri - meghívó

A kilencvenes évek elején megalapított Parri – a kézműves alapító család egy évszázadon át gyűjtött tapasztalatainak köszönhetően – a minőségi dizájnbútorok gyártásában alkalmazott újszerű megoldásai, formái és anyagfelhasználása, illetve folyamatos fejlesztései révén hosszú évek óta a kiemelt nemzetközi gyártók közé tartozik. Bútoraik széles szín- és felületválasztékkal varázsolják az irodákat és közös élettereket felhasználóbaráttá. Termékeiket egyaránt jellemzi a letisztult, lineáris vonalvezetés és a temperamentumos, olaszos megjelenés. A kutatás területén alkalmazott állandó beruházásoknak, illetve Marco Maran művészeti vezetőnek köszönhetően a Parri egy a világ minden táján versenyképes, abszolút trendet képvisel. 

Ilyen előzmények hallatán nem csodálkozhat a nagyérdemű, hogy az Europa Design pódiumán tavaszköszöntőként a Parri üde színvilágú és formájú termékei állnak az érdeklődő közönség elé.
A bútorok - többek között az új fejlesztésű Easy és Caramella Only For You székek, melyek az egyedileg tervezhető, digitális nyomtatással rendelhetőek - március 1 és július 31 között megtekinthetők II. kerület, Bimbó út 37. szám alatti bemutatótermünkben. 

A Parri nyílt nap sorozatot március 3-án, 15 órai kezdettel kiegészítjük Marco Maran,
illetve Dr. Massimo Parri cégtulajdonos előadásával, melynek során érdekes, új technikákkal és módszerekkel ismerkedhet meg minden kedves látogató.  

A termékek megtekinthetők a http://europadesign.hu/hu/termekek/46/parri oldalon.  

Szeretettel várunk minden érdeklődőt és szakmabeli kollégát, kérjük, jelezze részvételét!

Üdvözlettel:

Az Europa Design csapata