Europadesign Hírlevél 2011. Február, 2011.2 - Február


Europa Design - Corporate Interior Zrt. Kövessen bennünket a facebook-on
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36-1-274-0001, +36-1-200-9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu

Tartalom
_Metalmobil Abaco
_bodor audio + Presence
_Falam.hu vászonképek
_Exact Home 3D falpanel
_Blå Station Hippo

Amit ajánlani tudunk
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
_3d látványtervezés

[ Metalmobil ]

A Metalmobil újdonsága az  Abaco . Párnázott, többfunkciós rendszere magabiztos jellegével minden tér meghatározó elemévé válik. Ahogy a falburkolatok kreatív kidolgozásában – melyek egyúttal háttámlaként is funkcionálnak –, úgy a rendszer minden apró részletében fellelhetőek a modern stílus markáns jegyei. Csendszobákban, ötletszobákban, irodai kantinokban is tökéletesen alkalmazható. 

[ bodor audio + ]

A bodor audio + csapata legújabb fejlesztésük során az embert és a zene által a hallgatót ért impressziókat állította középpontba. A  Presence  hangrendszer valósághű, színtiszta zenei élményt nyújt. Azok számára készült, akik felgyorsult világunkban igényt tartanak megnyugvást, felszabadulást eredményező élményekre.  

További információ_ www.bodoraudio.hu

Tegye teljessé a kikapcsolódást, válasszon kényelmes design foteljeink közül!  

[ falam.hu ]

A falam.hu közel három éve foglalkozik vászonképek gyártásával és értékesítésével. A termék különlegessége a 6 cm vastag keret, mely által a vászon a kép oldalain is folytatódik, így a klasszikus, kasírozott képekkel szemben térelemként is funkcionálnak. A keretek gyártása, valamint a vászon feszítése nagy precizitással, manuálisan történik. A vászon tartalma és mérete szubjektív döntés eredménye, tehát céges megrendelések esetén arculati elemek is alkalmazhatók, illetve több fotó felhasználása (montázsolása) is nagyon népszerű megoldás. A képek egyaránt jól mutatnak üzleti terekben (irodák, szállodák, rendelők, éttermek) és otthonok falain.  

További információ_ www.falam.hu

[ Exact Home ]

Az Exact Home által forgalmazott  3D falpanel  érdekes formavilágával forradalmasíthatja a belsőépítészetet. A termék természetes növényi rost alapanyagú, egészségre, illetve környezetre káros anyagot nem tartalmaz. A panelek préselés által nyerik el végleges formájukat. Az eljárás miatt a szerkezet nagyon ellenálló,  de könnyű fajsúlyának köszönhetően nem terheli a felületeket. A panelek festhetőek, így egy már meglévő térbe is betervezhető. Dekoratív tulajdonsága vitathatatlan. 

További információ_ www.exactspeed.hu

[ Blå Station ]

A Blå Station tervezőit a  Hippo  megalkotására egy játékos ötlet inspirálta: „Lábmelegítőt a víziló lábára!”. A népszerű állatot megszemélyesítő, fából készült szerkezet hatását lágyítja a balerinák megjelenésére és mozgására emlékeztető lábmelegítő. A stabilitást és törékenységet egyszerre kifejező szék szellemes kiegészítője lehet bármely bohém egyén otthonának. 

 

[ Társoldalaink ]

Mi is a spaceplan.hu és targyalok.hu-t választottuk!

Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.