Europa Design Hírlevél 2011. Február, 2011.1 - Január


Europa Design - Corporate Interior Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36-1-274-0001, +36-1-200-9998 E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu

Tartalom

_ Termékújdonságok
Archiutti_Fattore Alpha, Metalmobil_Dafne, Rossin_Tonic, Globe Zero 4_Plasma XS,
Bodor Audio_Presence

Amit ajánlani tudunk

_ díjmentes helyszíni felmérés
_ innovatív és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
_ ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
_ 3d látványtervezés

[ Termékújdonságok ]

Archiutti

Az Archiutti gyártó által tervezett  Fattore Alpha,  geometrikus formavilágával, puritán eleganciájával szinte minden térbe beilleszthető. A klasszikus változat esetében az extrudált alumíniumváz csillogása finom kontrasztban áll a fa asztallap melegségével, de melaminált és üveg felülettel is rendelhető.
A bútorcsaládból vezetői vagy operatív munkaasztal, benches szerkezet, tárgyalóasztal és recepciós pult egyaránt kialakítható. Az asztalrendszer kiegészítő elemeként ajánljuk a válaszparavánt, mely egyaránt lehet LED világítással ellátott üveg, hangszigetelő kárpitozással bevont, illetve különböző színű melaminátum.

 

Metalmobil

A Metalmobil új széke, a  Dafne,  a minőség és a funkcionalitás jegyében született. Az arányos, kecses ívekkel rendelkező ülőalkalmatosság tökéletesen összegzi az olasz design kultúráját, egyúttal hangsúlyozza időtállóságát. Az összetett anyaghasználat és a könnyed vonalvezetés követi a kortárs trendeket. A kül-, illetve beltéri használatra egyaránt alkalmas szék négy különböző lábszerkezettel vásárolható meg.

 

Rossin

A Rossin legújabb székcsaládja, a  Tonic,  karakteres megjelenésével, friss és dinamikus vonalvezetésével hívja fel magára a figyelmet. Amellett, hogy különböző ülőpalásttal alkották meg a tervezők, nagy előnye, hogy egy vagy többszínű kárpitozással is elérhető. Választhatunk a fém-, illetve a favázas megoldások közül, így a modern és a klasszikus külsőt kedvelők is megtalálják a megfelelő formát.

 

Globe Zero 4

Megérkezett a Globe Zero 4 legújabb fejlesztése! A friss, dinamikus koncepciónak köszönhetően 2008-ban három, neves design díjat is besöprő Plasma újraértelmezése, a  Plasma XS  követi elődje organikus formáit. A három méretben létező ülőalkalmatosság tökéletesen kiszolgálja a kisebb közületi terek igényeit, de érdekes kiegészítője lehet egy irodai csendszoba vagy kantin berendezésnek is.

 

bodor audio +

Az ergonómiai komfort egyik legfontosabb eleme a zajok és a zavaró visszhangok kiszűrése. Ezekre már számtalan megoldást mutattunk be előző hírleveleinkben. Ha azonban formatervezett hangzással is szeretnénk növelni környezetünk színvonalát, akkor a vezetői szobák, VIP lobbyk berendezése esetén a kifinomult ízlésű felhasználó - bútor klasszikusainkon túl - egyedileg méretezett, kézzel készített hangforrásokból is választhat. A 100%-ban hazai tervezésű rendszer sorra nyeri a HIFI kiállítások díjait. A valósághű, színtiszta zenei élményt a bodor audio + csapat  Presence  hangrendszere valósítja meg. További információ www.bodoraudio.hu

 

[ Társoldalaink ]

Mi is a spaceplan.hu és targyalok.hu-t választottuk!

Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.