Termékújdonságok a Wilkhahn-tól, 2010.12 - December


Europa Design - Corporate Interior Zrt.
1022 Budapest, Bimbó út 37. T +36-1-274-0001, +36-1-200-9998
E europadesign@europadesign.hu
www.europadesign.hu

Tartalom

- Az Orgatec szakkiállításon bemutatott Wilkhahn újdonságok

Amit ajánlani tudunk

- díjmentes helyszíni felmérés
- innovatív és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
- ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
- 3d látványtervezés

[ Az Orgatec szakkiállításon bemutatott Wilkhahn újdonságok ]

Talán kevésbé meglepő, hogy idén a Német Design Díjat az ON szék nyerte. Azonban a tervezők nem elégedtek meg a nemzetközileg elismeréssel, hanem piacra dobták legújabb fejlesztésüket, az ON conference-t is.
Így a négylábú, illetve a szánkótalpas konferenciaszék-választék kibővült a 3 dimenziós szinkronmechanikával rendelkező forgószékkel is.

A Wilkhahn új termékei között idén ősszel két prototípus tűnt fel, a Chassis és a Graph.

Chassis

A multifunkcionális Chassis szék a Wilkhahn cég és Stefan Diez közel 3 éves együttműködésének eredménye. A tervezők olyan széket akartak alkotni, amely közületi és otthoni használatra egyaránt alkalmas. Külön érdekesség, hogy most először alkalmazták a székváz gyártásánál az autóiparban már jól ismert, úgynevezett space-frame technológiát (hegesztett zárszelvényekből készült rácsváz). Ezáltal a szék rendkívül szilárddá és hosszú életűvé válik. A Chassis, páratlanul elegáns, összetéveszthetetlen formája mellett, hála az innovatív anyaghasználatnak, nagyon könnyű is. A szék kevesebb mint öt és fél kiló, így akár négy szék is egymásra illeszthető.


Graph

A Graph születését a kagylóforma ihlette. Ezt a formát elemeire bontották, meghatározták nélkülözhetetlen részeit, és azok között új kapcsolódási lehetőségeket kerestek. Az eredmény önmagáért beszél… Az eredeti kagylóforma felismerhető, de a szék megjelenése sokkal könnyedebb és légiesebb lett. A Graph kiemelkedően kényelmes, és mindez annak köszönhető, hogy rugalmassága háromdimenziós irányba is kiterjed. Ezt a hatást a motor felfüggesztésének elvén működő, speciális kapcsolóelemekkel érték el.

Aline

A jól ismert Aline termékcsalád kibővült a multifunkcionális asztallal. Az elegáns, légies asztal a lehetőségek végtelen sorát hordozza magában. Tökéletesen vegyíti a közületi és az otthoni funkciókat. Egy ilyen asztal mellé az ember szívesen leül dolgozni, kávézni, vagy akár tárgyalni is!

[ Társoldalaink ]

Mi is a spaceplan.hu és targyalok.hu-t választottuk!


Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.