Europadesign Hírlevél, 2010. Szeptember, 2010.9 - Szeptember

 

Europa design
Corporate Interior Zrt.

1022 Budapest, Bimbó út 37.
Tel: 274 0001
Fax: 200 8428
europadesign@europadesign.hu www.europadesign.hu

Tartalom:

Új évad, új showroom... 090909
Egy design klasszikus találkozása az új generációval
Technikai újdonság az Actiunál
Catifa újratöltve
Színes cukorkák
Nyugalom Karim Rashid módra

Amit ajánlani tudunk:

díjmentes helyszíni felmérés
innovatív és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
3d látványtervezés

Új évad, új showroom... 090909

Egy design klasszikus találkozása az új generációval

Az ifjú spanyol designer, Jaime Hayon munkáira mindig érdemes odafigyelnünk. Az általa tervezett, a Showtime kollekcióban szereplő, 2006-ban debütáló, „kapucnis” pihenőfotel mára már design ikonná vált. A Lounger névre keresztelt legújabb alkotása szintén hallatlan népszerűségnek örvend a bemutatása óta. A spanyol tervező le sem tagadhatja, hogy rendkívül sok inspirációt merít a múltból, hiszen a Lounger-ről nem tud nem eszünkbe jutni az immár design klasszikussá vált Eames Lounge fotelje.
A klasszikus és a modern határán táncoló Lounger színei miatt nagyon fiatalos tud lenni, de faborítású hátlappal és fekete bőrkárpitozással eleganciájához nem férhet kétség.
Otthoni és közületi használatra egyaránt ajánljuk.
Vigyázat, kíméletlenül kényelmes!

Technikai újdonság az Actiunál

A Vital Plus-t alkotta meg az Actiu, hogy a mai igényeknek (letisztultság, finom megjelenés, nagy felületválaszték) tökéletesen megfeleljen. Ez az asztalrendszer páratlanul jól kombinálja a funkcionalitást és az esztétikumot. A kétféle (négyszögletes vagy U alakú) változatban kapható 50/60 mm vastag váz lehetővé teszi, hogy felrögzítsük a különböző kiegészítőket. A kábelcsatorna, az elektromos kapcsoló, a monitortartó karok és a fix konténer egyaránt a keresztvázra szerelhető. A csúsztatható asztallap könnyű hozzáférést biztosít az elektromos kapcsolókhoz és kábelekhez. Egyszemélyes és iker munkaegységet, bench rendszert egyaránt ki lehet alakítani belőle, valamint tárgyalóasztalnak és vezetői asztalnak is kiválóan használható.

Catifa újratöltve

Az 2001-es megjelenése óta a Catifa 53 hallatlan népszerűségnek örvend. Ezt leginkább annak köszönheti, hogy a finom vonalú, modern megjelenésű szék szinte mindenhova beilleszthető, legyen az nappali, étterem, vagy tárgyaló helyiség. A különböző anyagú ülőforma (egy- vagy kétszínű műanyag, fa, kárpitozott) és a sokféle váz (négylábú, zárt szánkótalpas, lábcsillag, görgős lábcsillag) kombinációja eddig is számtalan felhasználási lehetőséget adott a Catifa 53 számára. A tervezők azonban tovább bővítették a kínálatot, megalkották a Catifa 53 szánkótalpas, valamint a négylábú székek favázas verzióját is.

Színes cukorkák

A finom és lágy vonalú Pix ötvözi az Arper stílusát az Iwasaki Design Stúdió játékos kreativitásával. A Pix esztétikussá tesz minden várótermet és relaxációs helyiséget. Közületi és otthoni használatra egyaránt alkalmas. A puffrendszer egy-, három- és ötszemélyes ülőegységekből áll. A kárpit színválasztéka igen bőséges, így képes arra, hogy életteli színeivel egy adott teret fiatalossá varázsoljon, de semlegesebb árnyalataival egy visszafogottabb környezetben is bátran használható.

Nyugalom Karim Rashid módra

Íme Karim Rashid legújabb bútoralkotása! A Surf legfőbb tervezési szempontja, hogy esztétikailag nyugalmat sugározzon, mivel a napozóágy alapvető feladata, hogy a pihenést szolgálja. Nem csupán a háttámla és a lábtámasz hajlított vonalai emlékeztetnek hullámra, hanem a pihenőfotel oldalsó keresztmetszete is.
Az sem mellékes, hogy a rotációs öntési technikával készült műanyag Surf 100%-ban újrahasznosítható!

Társoldalaink

Mi is a spaceplan.hu és targyalok.hu-t választottuk!

Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.