ed_2010_01, 2010.1 - Január

 

Europa design
Corporate Interior Zrt.

1026 Budapest, Küküllő u. 8.
Tel: 274 0001
Fax: 200 8428
europadesign@europadesign.hu www.europadesign.hu

Tartalom:

A Nuur megkapta a 2010 IF design díjat
Egy multifunkcionális asztal
De Sede legújabb szófája
Elegáns sminkasztal

Amit ajánlani tudunk:

díjmentes helyszíni felmérés
innovatív és modern irodabútor-programok 5 év garanciától
ergonómiai, folyamatszervezési és irodaberendezési tanácsadás
3d látványtervezés

A Nuur megkapta a 2010 IF design díjat

A Mongólia legnagyobb taváról elnevezett asztal mintegy 2498 pályázó közül bizonyult a legjobbnak az egyik legrangosabb nemzetközi design versenyen, az iF Product Design Award-on. Simon Pengelly nem hazudtolta meg önmagát, hiszen már ismert letisztult és finom esztétikája. A könnyedséget árasztó Nuur szinte lebeg a térben.
A nyolcfajta méretben rendelhető asztallap (négyzet- és téglalap alakú) lehet laminált (fehér, szürke, piros) vagy furnér (wenge, bükk), mely polírozott vagy porszórt (fehér, piros) alumíniumvázra illeszkedik. A Nuur rendkívül jól variálható, így minden igényt ki tud elégíteni: a minimal stílust kedvelők részére pl. fehér színben, furnerozott asztallappal ajánljuk, de aki erőteljesebb és ütősebb színeket szeretne, választhatja a tiszta pirosat is.

Egy multifunkcionális asztal

A Fast egy olyan összecsukható, rakásolható asztal, mely összeszereléséhez nincs szükség szerszámra. Különlegessége abban rejlik, hogy kihajtható, porszórt acélváz többféle pozícióban rögzíthető, így eltérő asztalkombinációkat lehet alkotni belőle. Ezt tetézi még, hogy ugyanarra a vázra különböző formájú, méretű és anyagú (compact, melaminált) asztallap illeszthető.
A váz kiegészítő eleme a két önfékező görgő, mely megkönnyíti az asztal mozgatását.

De Sede legújabb szófája

A De Sede legújabb szófája megjelenését tekintve a DS-1064 kanapé változata, de egyben továbbgondolása is. Azáltal, hogy lekerültek a háttámlák, és nincsenek beállítási lehetőségek, a szófa rendkívül rugalmassá vált, alakvariációinak száma csaknem végtelen. A különböző elemekből - egyenes, ívelt, sziget, sarok - szinte bármilyen méretű és formájú ülőalkalmatosság kialakítható.
A szófa, szoborszerűségének köszönhetően, képes betölteni nagy tereket, és alkalmas arra is, hogy feltűnően végigkígyózzon egy termen. A fakorpusz kényelmes kárpittal van bevonva, melyet a duplasoros varrás különösen elegánssá tesz. A krómozott láb magasfényű és gyöngyházfényű kivitelben választható.

Elegáns sminkasztal

Kevés olyan sminkasztal van, mely esetében a funkció és a forma ennyire tökéletesen találkozna, mint a Porada Vantity esetében. Az asztal közepéből kihúzható szék és a négy rugós ajtópanel nem csupán az asztal praktikusságához járul hozzá, hanem nagy szerepe van annak finom megjelenésében is. Lekerekített formája révén a Vantity klasszikus és modern terekbe egyaránt ajánljuk. A krómozott vázra dió korpusz illeszkedik. A szék ülőfelülete többfajta kárpitozással (akár bőrrel is) kérhető.

Társoldalaink

Mi is a spaceplan.hu és targyalok.hu-t választottuk!

Részletes információval várjuk honlapunkon: www.europadesign.hu
Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket, örömmel állunk rendelkezésére!
Észrevételeiket a marketing@europadesign.hu e-mail címre várjuk.

Az Ön e-mail címe nyilvános címjegyzékből, direkt megkeresésből adódóan (levél, fax, e-mail), illetve különböző médiumok adatbázisaiból került levelezési listánkba. Amennyiben nem kíván tőlünk a jövőben több tájékoztatót kapni, kérjük, kattintson a törlés a levelezési listából szövegrészre.