Meghívó - Europa Design x Andreu World x SICIS - Beszámoló a milánói iSaloniról, 2017.5 -

Europa Design
[Meghívó_ Milánói iSaloni beszámoló_Europa Design x Andreu World]
Europa Design
Kedves [NEV]!

Hallgatóimnak és egykori hallgatóimnak szeretném figyelmébe ajánlani rendezvényünket az Europa Designban, melyen lehetőség adódik nemzetközi márkák képviselőitől tanulni és megismerni a jövő trendjeit.

Szeretettel meghívom az Europa Design bemutatótermébe, az Europa Design az Andreu World és a SICIS eseményére, az Italian Festival keretében. Ismerje meg a Salone del Mobile Milano legkiemelkedőbb újdonságait beszélgető partnereink szemszögéből. Nagyszerű lehetőség bepillantást nyerni Európa egyik legnagyobb szakrendezvényébe.

Két időpontban is várjuk az Europa Design bemutatótermébe, egy reggeli, 9:30-as és egy délután 5:00-ás alkalomra. A részvételi lap kitöltésénél kérjük, jelölje meg a választott időpontot!
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

Az iSaloni vására minden évben a design szakma egyik legnagyobb, szinte kötelező rendezvénye, megismerhetőek a jövő lakberendezési irányvonalai és fontos ismeretségek, üzletek köttetnek.

Természetesen az Europa Design sem maradhatott ki idén sem, meglátogattuk a vásárt és közkívánatra be is számolunk a tapasztalatainkról. A rendezvényeken az Andreu World újdonságait, milánói megjelenését és referenciáit a spanyol márka képviselője, Andrey Izgorodin mutatja be. Ezt követően Feuertag Ottó, az Europa Design alapítótulajdonosa a spanyol és olasz design közös metszéspontjairól és különbözőségéről tart előadást az alkalom és a meghívott márkák apropóján. Ezt követően Bor Iván, a SICIS képviselője számol be a márka milánói standjáról és újdonságairól, amit egy kerekasztal beszélgetés követ.

A résztvevőknek minden olasz termékünkből 12% kedvezményt biztosítunk a fesztivál ideje alatt.
 
Tovább a jelentkezési lapra >>Europa Design
Várjuk új bemutatótermünkbe, ahol közel 50 márka bútorait próbálhatja ki az előadások mellett!

Az Andreu Worldről bővebben

Az 1955-ben alapított Andreu World fejlődése során végig meggyőződésesen hitt abban, hogy hozzáállásuk, a részletek iránti tiszteletük és a jó designban való jártasságuk határozza meg, hogy kik ők és kik lesznek cégként.
A márka központjában a fa áll, mert szerintük nincs még egy olyan anyag, ami ennyire meleg és nemes lenne. Kis faipari műhelyként indultak, így nem meglepő, hogy a famegmunkálásra egyfajta filozófiaként tekintenek, amit a többi termékükre is alkalmaznak. Sikerüknek tartják, hogy mindig képesek hűek maradni a céges filozófiájukhoz, úgy hogy közben rugalmasak maradnak és maximálisan előtérbe helyezik a fogyasztói elvárásokat, változásokat. Emellett mindig tiszteletben tartják a szaktudást, melyet a legújabb technikai innovációkkal párosítanak. A részletekben is jelenlévő magas minőség elsőrendű számukra. Az Andreu Worldnek sikerült úgy globális design márkává válnia, hogy nem veszítette el szellemiségét. Központi bemutatótermük Valencia mellett (Spanyolország) mintegy 1000 négyzetméteren várja a látogatókat. Kereskedelmük 60 százalékát teszi ki öt kontinensre kiterjedt exportjuk, olyan egyértelmű célállomások mellett mint az USA vagy Japán, partnereik vannak például Új-Zélandon és az Egyesült Arab Emirátusokban is.
Termékeik a mindennapi elegancia és intelligencia jegyében születnek és széles palettán mozognak. Megtalálhatóak köztük irodai székek, exkluzív iroda berendezések, kültéri, lounge és lobby bútorok, de kanapék, fotelek és étkező bútorok is.

A SICISről

SICIS kortárs, felső kategóriás fal és padló mozaikokat, bútorokat és belsőépítészeti dekorációkat tervez és gyárt. A márka története 1987-ben indult és gyorsan szektorának vezetője lett. A cég filozófiájának középpontjában a technológia és a fejlesztés áll, összhangban az olasz kreativitással és stílussal, melyek alapját mindig maga az anyag és a kísérletező kedv jelenti. ‎ A SICIS specialitása a művészeti mozaikokban rejlik, melynek minden egyes darabját kézzel vágják és illesztik a tapasztalt mozaik művészek a márka ravennai otthonában. A SICIS számára a mozaik kommunikációt jelent, a trendek megtestesülését, amelyhez idén új elemet rendelt, a Vetrite üvegpanel kollekciót. A cég másik divíziója a SICIS HOME Collection, ami látványos bútorokat, lámpákat, textileket és kiegészítőket tervez és gyárt, így alkotva komplett enteriőröket. A SICIS milánói standjának bemutatását mindig felfokozott érdeklődés előzi meg, hiszen mindennek lehet nevezni őket, csak átlagosnak nem.
Többek között erről szól majd a beszámoló.

További információk az esemény Facebook oldalán.  

Várjuk bemutatótermünkbe:
Feuertag Ottó

 
Jelentkezési lap >>Europa Design

 


TUDTA, HOGY REGISZTRÁCIÓ UTÁN TÖBB, MINT 500 TERMÉKÜNKHÖZ ÉRHETŐ EL INGYENESEN LETÖLTHETŐ CAD FILE?

LETÖLTHETŐ CAD FÁJLOK →

DESIGN HÍREK NAPONTA
Még több design hírt szeretne? Design rajongó?
Kövesse az Európa Design Instagram és Facebook oldalát!

Napi inspirációk az INSTAGRAM oldalunkon →
Facebook.com/EuropaDesign →

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK
_díjmentes helyszíni felmérés
_innovatív és modern irodabútor programok 5 év garanciától
_ergonómiai, folyamatszervezési és iroda berendezési tanácsadás
_3D látványtervezés
 
Europa Design
Europa Design
1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36_1_200_9998
E europadesign@europadesign.hu
W www.europadesign.hu
 
Europa Design


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.