Meghívó világítástechnikai workshopra, 2017.6 -

ED LIVE SPACE
Ahol a design életre kell - Rendezvényhelyszín az Europa Design székházában
[Meghívó_ Világítástechnikai workshop_ED LIVE SPACE]
Europa Design
Kedves [NEV]!

Szeretettel meghívjuk az ES-SYSTEM és ELMON Hungária Kft. világítástechnikai workshopjára 2017. június 22-én, melyet az EUROPA DESIGN Törökvész úti bemutatótermében tartunk.

Nem kell hangsúlyoznunk, hogy a világítás az, ami talán mindennél jobban befolyásolja egy helyiség hangulatát. Szinte mindent meghatároz, a tér méretének érzetétől a színek hőmérsékletéig. Ezekre pedig évről évre újabb megoldások születnek mind technológiában, mind designban. Rendezvényünkön ezeket a kortárs megoldásokat tesszük megismerhetővé és kézzelfoghatóvá. Az ES-SYSTEM minden terméke a designtudatosság jegyében készül, ismert designerek, belsőépítészek tervezik őket úgy, hogy a legváltozatosabb egyedi igényeknek is megfeleljenek, és könnyen alakíthatóak legyenek. Termékpalettájukat ezek az igények alakították ki és alakítják ki a mai napig.
 
Engedélyezze a képek megjelenítését!

A rendezvényt 2017.június.22, csütörtökön, két időpontban tartjuk, hogy minél többen csatlakozhassanak.

A délelőtti rendezvény:
9.00 – 13.00-ig 8.30-tól: regisztráció
9.00 - EUROPA DESIGN program ismertetése, az előadók bemutatása - az ES-SYSTEM cég bemutatkozása - az Ember-centrikus Világitás – új gyakorlati szempontok és megoldások
10.00 - Kávészünet
10.15 - ES-SYSTEM design lámpatestek workshop
12.00 - Ebéd

Délután:
15.00 – 18.00-ig 14.30-tól: regisztráció
15.00 - EUROPA DESIGN program ismertetése, az előadók bemutatása - az ES-SYSTEM cég bemutatkozása - az Ember-centrikus Világitás – új gyakorlati szempontok és megoldások
16.00 - Kávészünet
16.15 - ES-SYSTEM design lámpatestek workshop.

Az ED LIVE SPACE kezdeményezésünk nem titkolt célja, hogy a workshopok alkalmával valódi, élő beszélgetések jöjjenek létre a szakma képviselői között. Lehetőség lesz egy-egy témában aktívan részt venni, esettanulmányok során bekapcsolódni vagy épp saját tapasztalatokat is megosztani.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, regisztráljon az alábbi oldalon:
https://goo.gl/forms/5HWT6Lt6Hh5kQAEH3

 
Europa Design
1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T +36_1_200_9998
E europadesign@europadesign.hu
W www.europadesign.hu
 


Ha nem szeretne több hírlevelet kapni, itt leiratkozhat.