HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Kapott díjak

 • 2020.02.11AZ ÉV MUNKÁLTATÓJA 2018
  AZ ÉV MUNKÁLTATÓJA

  Az Europa Design került ki győztesen a magyar cégek közül az Év Munkáltatója-Díj kategóriában. A végső döntőben Európa legjobb cégeivel fog versenyre kelni a győzelemért. A Nemzeti Bajnokokról ezen a honlapon tájékozódhatnak: www.businessawardseurope.com
   
  Az Europa Design a 90 magyar pályázó közül került be a 11 nemzeti győztes cég közé, és vehet részt Nemzeti Bajnokként a Lengyelországban, Varsóban megrendezésre kerülő díjátadó gálán, 2018. május 22-én és 23-án.
 • 2020.02.11Az Europa Design nemzeti győztes lett az European Business Awards 2019 versenyében
  Hatalmas hírünk van: az Europa Design és az OrthoGraph is nemzeti győztes lett az European Business Awards 2019 versenyében!
   
  Ráadásul mindkét cég idén másodszor érdemelte ki a díjat: az Europa Design a "Workplace and People development", míg az OrthoGraph az "Innovation with Turnover of €0-25M" kategórában ismételt!
   
  Külön öröm számunkra, hogy már több éve sikeresen működünk együtt: az OrthoGraph épületfelmérő szoftvere révén teljes funkcionalitást tartalmazó grafikus BIM modellek nyújtanak segítséget számunkra az irodai terek ergonómiájának fejlesztésében.
 • 2020.02.11Különdíjat nyertünk a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program 2017 -ben
  Az Investors in People - Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program 2017-ben az Europa Design különdíjat nyert inspiráló munkakörnyezetének kialakításáért. 
   
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat