HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Átadott díjak

 • 2020.02.11EUROPA DESIGN WELL PROJECT OF THE YEAR 2019
  A díj célja a Well minősítés népszerűsítése és azon befejezett és folyamatban levő projektek későbbi bemutatása akik kiemelkedő módon belső és külső kommunikációval valamint változás menedzsment eszközökkel támogatják a minősítést és megfelelő módon mutatják be a Well minősített munkahelyek és ingatlanok előnyeit.
 • 2020.02.11MÉD 2019 Belsőépítészeti különdíj
  AZ EUROPA DESIGN BELSŐÉPÍTÉSZETI KÜLÖNDÍJA
  Cél: A díj célja az építészeti és belsőépítészeti értékek közötti harmónia erősítése, különös tekintettel a közösségi épületekben folyó kommunikációt támogató belsőépítészeti, berendezési és más technológiai megoldások alkalmazására, vagy ezek továbbtervezési lehetőségeire.
 • 2020.02.11BENEFIT PRIZE 2019
  A MUNKAKÖRNYEZET KÜLÖNÍJ
   
  A beneFit Prize - for Happy Employees az első olyan átfogó pályázat Magyarországon, amely a munkavállalói jóllét fizikai-, szellemi- és lelki aspektusait egyaránt vizsgálja, figyelembe véve a környezeti és szociális hatásokat is.
  A "Munkakörnyezet" külündíj alapításával olyan vállaltokat szeretnénk példaként bemutatni, amelyek a munkakörnyezt ergonómikus és egészséges kialakításával válalltak szerepet munkavállalóik egészségének megőrzésében. 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat