Naughtone Roadshow – Summer in the office

Következő időpont: 2019. június 20. 15:00-17:00

Tudjon meg mindent az irodai kényelemről...

A „WELL Living Office” eseménysorozatán belül HR vezetőknek és CEO-knak bemutatkozik a Herman Miller prémium kategóriás bútorcsaládja, a Naughtone.

...és közben vendégünk egy hűsítő limonádéra...

A Roadshow időpontjai: Június 20., Július 04., Augusztus 01.

...ráadásul az előadás alatti interaktív játékunkban a legügyesebb nyereménye egy Riley asztalka!

Naughtone - a Herman Miller új designvonala:
Nem meglepő, hogy a Herman Miller nemrégen megvásárolta az időtlen formavilágú kortárs design bútorokkal felbukkanó Naughtone bútorgyártót a piacon. A bájos külsejű asztalok és ülőbútorok ugyanis kitűnően kiegészítik a világ második legnagyobb gyártójának termékvonalát, egy kis otthonosságot csempészve a főleg irodai és közületi vonaláról világhírű portfólióba.

Erről bővebben itt olvashat!

Előadók és program


Papi Viselova

Herman Miller, Naughtone
European Sales Graduate

A Naughtone roadshow bemutatása, helyszínek, termékek

A Herman Miller nemrégen megvásárolta az időtlen formavilágú kortárs design bútorokkal felbukkanó Naughtone bútorgyártót a piacon. A jól variálható Naughtone család egységes és egyedi képet alkot, miközben a letisztult bútorok bármilyen stílusú környezetben jól mutatnak, és kellemes érzés bennük helyet foglalva pihenni, beszélgetni vagy dolgozni.


Hortobágyi Ágoston

Ügyvezető, DO-Q-MENT Kft.,
Biztonságos Digitális Társadalomért Egyesület, Elnök

Milyen valós akadályai vannak a végleges papírmentesítésnek?

Vannak-e még jogi akadályai egy papírmentes szerződésnek, akár munkaszerződésnek?
Milyen eszközrendszer hiányzik a B2C folyamatokból, melyek nélkül elképzelhetetlen egy biztonságos és digitális adatkommunikáció, ráadásul a GDPR szabályzásnak megfelelően? Létezik a "Living in a paperless office"?


Feuertag Ottó

Europa Design, alapító
Well Iroda

WELL Living Office - Naughtone fotelek a irodában!

Az elmúlt évek megváltozott munkakultúrája olyan térelrendezéseket eredményezett, ahol a nagy egybefüggő nyitott irodák csoportosan elhelyezett munkahelyein, a tárgyaló és kommunikációs szigeteken csak optimális akusztikai kiegészítőkkel tudnak a munkatársak hatékonyan dolgozni.
Nyerj egy Riley bútort!

Papi Viselova interaktív játékkal készül, amelyen az előadása közben lehet játszani.
Az első helyezett nyereménye egy Riley asztalka!
Jelentkezés

Hűsítő limonádéval és édességgel várjuk vendégeinket!

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztráció szükséges.


Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

A foglalásra történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.
Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Europa Design szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Europa Design adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Europa Design magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.

HelyszínWELL POINT - Europa Design
H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!