HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Oleant

Oleant
Nem csak egyszerűen világítótesteket tervezünk. Műalkotásokat hozunk létre. Mesterien ötvözzük egymással a csillagászatot és a mérnöki tudományt, és ezáltal olyan világítótesteket hozunk létre, melyek tökéletesen megvilágítanak bármilyen helyiséget. Egyedi, korszerű kialakításainkba olyan csillagászati elemeket ágyazunk be, mint például a nap, a csillagok és a napfogyatkozások. Minden egyes termék hagyományosan, kézzel kerül kialakításra az ügyfelek igényeinek megfelelően. Ennek eredményeként jönnek létre azok a lenyűgöző világítótestek, melyek ügyfeleink fantáziájának szellemét testesítik meg. Ez fényévekkel előrébb repít minket a többi világítási lehetőséghez képest. Világítótesteink minősége minden várakozást felülmúl. Első számú szakemberünk, Danczkay Péter saját kezűleg tervez és készít meg minden Oleant világítótestet. A standard világítótestek alumínium vagy sárgaréz vázzal készülnek, mely egyenletesen oszlatja el a hőt, így segít megőrizni a világítótest élettartamát. Az egyedi világítótestek az ügyfél kérésének megfelelően más anyagból is készülhetnek. Lelkiismeretesen választjuk ki és szerezzük be a lehető legjobb minőségű LED-eket a tökéletes, több irányú megvilágításhoz, mely nem fárasztja a szemet. A beépített felfüggesztés és tápkábel által világítótesteink könnyen beszerelhetők, és zavartalanul csodás látványt nyújtanak. Utolsó simításként selymes bevonattal látjuk el termékeinket, melyek így az ügyfeleinknek tetsző, fenséges megjelenésben pompáznak. Büszkék vagyunk arra, hogy felülmúljuk versenytársainkat, és kiállunk termékeink minősége mellett. 
 
Vezető tervezőnk és fényszakértőnk, Danczkay Péter a világegyetem legkáprázatosabb világítótestéből, a napból merít ihletet. Csillagászati tanulmányai során rabul ejtette a nap természetes, homogén és több irányba vetülő fényének szépsége. A fény kreatív és művészi felhasználását az apró részletekig kidolgozott formák viszik tökélyre, melyekért Péter mérnöki háttere felelős. Péter minden egyes kézzel készített világítótest gyártását közvetlenül felügyeli, és lelkiismeretesen gondoskodik termékeiről azok tervezésétől egészen az elhelyezésükig. 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat