HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Leitz

Leitz
A Leitz világelső a prémium irodai termékek területén, a híres emelőkaros iratrendező gyártója és a német minőség és teljesítmény megtestesítője.
 
1896-ban a német feltaláló, Louis Leitz megoldást keresett dokumentumai áttekinthetőbbé tételére. Ebből az egyszerű igényből született az emelőkaros iratrendező. Ma a Leitz márka már nem csak a dokumentumok rendszerezésével foglalkozik. Kínálatában tradicionális és technológiai termékek is megtalálhatók, többek között a díjnyertes iLAM laminálógép, a Leitz Complete professzionális mobileszköz-kiegészítők és a hagyományos jegyzetfüzetek is. Mindegyikben ott van a Leitz lenyűgöző hatékonysága. 
 
Az ágazatban innovatív márkaként számon tartott Leitz úttörőnek számít a munkakörnyezet átalakítása területén. A technológia változik de az elvek nem: a munkát ma is érdemes jól elvégezni. Leitz – Job Well Done.
Nincs találat.
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat