Juhos Lehel munkáira jellemző a forma és a gyártástechnológia összhangja, a korszerű ipari és a hagyományos craft eljárások ...">
HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Juhos Design

Juhos Design
 
Juhos Lehel munkáira jellemző a forma és a gyártástechnológia összhangja, a korszerű ipari és a hagyományos craft eljárások alkalmazása, melyek jellemzően kisszériás, építhető, moduláris termékcsaládokként öltenek bútortestet.
 
2012-ben kezdte el saját fejlesztésű termékei bemutatását a Juhos Design Studio keretében.
Rendszerben gondolkodik, nem konkrétan egy tárgyra koncentrálva, inkább az igényekhez mérten alakítható összeállítások érdeklik.
Elmondása szerint az innováció adja a tárgy erejét, ez lehet formai, szerkezeti, funkcionális, egy izgalmas anyag vagy valami technológiai újdonság. Ugyanakkor fontosnak tartja a fejlesztés folyamatát, a modellezést, a prototípus próbákat. Az első ötlettől a megvalósulásig sokat alakulhat egy tárgy, mire eléri a végső formáját.
 
„A design számomra azt jelenti, hogy megismerem az anyagot és a technológiát, majd újragondolom a tapasztaltakat. Ez a funkcionális szemléletű, kevésbé extravagáns bútortervezés még nem annyira népszerű Magyarországon, de én ebben az irányban szeretnék tovább haladni a bútoraimmal.”
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat