HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

CBS

CBS
Az 1990-ben alapított Colebook Bosson Saunders-t az építészet (Martyn Colebrook), a terméktervezés-innováció (Peter Bosson) és a bútordesign (Brenda Saunders) kiemelt képviselői azzal a céllal hívták életre, hogy újító szellemű, valóban páratlan megoldásaikkal kielégítsék a különböző munkakörnyezetek technológiai- és bútorigényeit.

A CBS egyedülálló megközelítése hamar átformálta a munkahelyi ergonómia fogalmát és komoly hatással volt arra is, hogyan ülnek és dolgoznak ma az emberek a számítógépek előtt. 

A CBS, egyszerre innovatív és elegáns megoldásaival, tágas és egészséges munkakörnyezetet hoz létre minden felhasználói területen dolgozó számára – kereskedelem, irodák, kórházak, iskolák, egyetemek, utasterminálok stb. A szabályozható munkahelyeken életkortól és testalkattól függetlenül mindenkinek lehetősége van egészséges és produktív környezetben dolgozni, akár egyéni ergonómiai igényeinek megfelelően! 

A CBS globális szinten jelen van a piacokon. Központi irodáik az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, valamint az Egyesült Államokban találhatók, innen támogatják az egész világot átszövő gyártói-, forgalmazói- és viszonteladói hálózatukat. Ezen kereskedelmi kapcsolataiknak köszönhetően termékeik a legnagyobb horderejű nemzetközi designprojektekben rendre megjelennek.

Termék lista Gyártói referenciák

Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat