HU EN
BEMUTATÓTERMÜNK MINDEN HÉTKÖZNAP 09:00-17:00 KÖZÖTT NYITVA TART, ÉS SZERETETTEL VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!
KÉZFERŐTLENÍTŐT ÉS MASZKOT BIZTOSÍTUNK, VALAMINT L ÉS M MÉRETŰ FEKETE KESZTYŰT IS ADUNK MINDEN BELÉPŐNEK!

Andreu World

Andreu World
Az 1955-ben alapított Andreu World fejlődése során végig meggyőződéssel hitt abban, hogy hozzáállásuk, a részletek iránti tiszteletük és a jó designban való jártasságuk határozza meg, hogy kik ők és kik lesznek cégként. 
A márka fókuszában a fa áll, mert szerintük nincs még egy olyan anyag, ami ennyire meleg és nemes lenne. Kis faipari műhelyként indultak, így nem meglepő, hogy a famegmunkálásra egyfajta filozófiaként tekintenek, amit a többi termékükre is alkalmaznak. 
 
Sikerüknek tartják, hogy mindig képesek hűek maradni a céges filozófiájukhoz, úgy hogy közben rugalmasak maradnak és maximálisan előtérbe helyezik a fogyasztói elvárásokat, változásokat. Emellett mindig tiszteletben tartják a szaktudást, melyet a legújabb technikai innovációkkal párosítanak. A részletekben is jelenlévő magas minőség elsőrendű számukra. 
Az Andreu Worldnek sikerült úgy globális design márkává válnia, hogy nem veszítette el szellemiségét. Központi bemutatótermük Valencia mellett (Spanyolország) mintegy 1000 négyzetméteren várja a látogatókat. Kereskedelmük 60 százalékát teszi ki öt kontinensre kiterjedt exportjuk, olyan egyértelmű célállomások mellett mint az USA vagy Japán, partnereik vannak például Új-Zélandon és az Egyesült Arab Emirátusokban is. Amerikai központjuk Chicago, kiállítótermük az emblematikus Merchandise Mart épületben található.
Termékeik a mindennapi elegancia és intelligencia jegyében születnek és széles palettán mozognak. Megtalálhatóak köztük irodai székek, exklúzív iroda berendezések, kültéri, lounge és lobby bútorok, de kanapék, fotelek és étkező bútorok is. 
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›


http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/ https://www.europadesign.hu/well-point/


Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat