HU EN

Abstracta

Abstracta
Büszkék vagyunk rá, hogy az Europa Designnál a design világ csúcsgyártóival dolgozhatunk nap, mint nap. Mostantól minden kedden bemutatjuk egyiküket, hogy minél többen megismerhessék azokat a nagyszerű termékeket és megoldásokat, amiket bemutatótermünkben is kínálunk.
Az első ilyen cég a svéd Abstracta, ami a Lammhults Design Group tagja. 
Az Abstracta úttörő az akusztikus megoldások terén. Felismerték azt az egyre növekvő igényt, ami az ideális akusztikára és a produktív munkakörnyezet kialakítására mutatkozik. 
Soundscapenek (hangtájnak) nevezik a bennünket állandóan körülvevő hanghatásokat, ami sokkal jobban befolyásolnak bennünket, mint azt valaha is sejtenénk. Ezt felismerve és szaktudásukkal kombinálva olyan termékeket fejlesztettek, melyek képesek hasznos, produktív hangtájak kialakítására bármilyen térben a nyitott irodáktól az éttermeken át a lakásokig. 
Az Abstracta gyár Smålandben található, ahol a fejlesztés és a gyártás is történik. A céget 1972ben alapították és termelésük 50 százalékát világszerte exportálják. 
 
 
Nem csak termékeket, de teljes interior megoldásokat is kínálnak a legkülönbözőbb közeletek és a magán szektor számára is. Vevőik között posták, könyvtárak, kórházak, egyetemek és más oktatási intézmények valamint a legkülönbözőbb üzletek találhatóak. A magánszektorban az Abstracta termékei már 30 ország bankjaiban, ügyvédi irodáiban, hoteljeiben és konferencia helyszínein vannak jelen, a legkülönbözőbb méretű vállalkozásokban. 
Az Abstractánál folyamatos termékfejlesztés is folyik. Ahhoz, hogy a legkiválóbb termékeket tudják előállítani, rendszeresen dolgoznak együtt a legkülönbözőbb szakemberekkel. Designerekkel, építészekkel és végfelhasználókkal rendszeres együttműködésben dolgoznak a legújabb innovációkon. 
Skandináv cégként természetesen a fenntarthatóság és a környezetvédelem magától értetődő része a termékeknek, ahogy az ember és vevő központúság valamint a társadalmi felelősségvállalás is. 
Szintén az északi származásra utal, hogy a termékek kifejezetten letisztult, funkcionális, nyugodt, kedves megjelenésűek nem csak az akusztikus, de az egyéb bútorok is és kiegészítők is. 
 
Fel az oldal tetejére 


LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Minden munkanap, 9-17 óra között díjmentes tanácsadással várjuk hívását!
T: +36 1 274-0001.

Írjon nekünk ›
https://www.irodakereso.info/ http://irodahazakejszakaja.hu/ http://spaceplan.hu/ http://designoffice.hu/ http://lakberendezok.hu/ https://www.welliroda.hu/
Adatkezelési tájékoztató | Imresszum, kapcsolat