Gasztronómia, csúcs borászat

Design és kényelem, Európa Design módra

Design és kényelem, Európa Design módra

Gasztronómia, csúcs borászat, design és kényelem, Európa Design módra

Egyik design rajongónak sem kell bemutatnunk a Mielet, a márka kiváló minőséget és design orientáltságot jelent világszerte, ezért is vendégszerepelnek VinCe nevű rendezvényükön az Európa Design által forgalmazott termékek. Az eseményre olyan bútorokat kölcsönöztünk, melyek kényelmesebbé teszik a közös étkezést, borkóstolást.

A magasított asztalok és székek, valamint a +Halle Nest bútorcsaládja, izgalmas megjelenésükön túl kiválóan alkalmasak társasági eseményekre. A Wilkhahn Stitz ülőkéje pedig kerek, mozgó aljával egész biztosan beszélgetésindító darab.

A VinCe rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe), innen kapta a nevét is az esemény. A rendezvényen 160 kiállító mutatkozik be, magyar- és szomszédos országokból, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja italait. A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen. A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.

A rendezvény mindazoknak szól, akik értékelik a kiváló minőségű borokat, érdekes ételpárosításokat és természetesen a designt. Az elegáns rendezvényre Kis Sándor, a Miele chefje igazi különlegességekkel készül a kiváló pezsgők mellé a Corinthia Hotel Budapestben.

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!