Az Év Irodája 2019

Az általunk berendezett nevezők

Az Év Irodája 2019

Az Év Irodája 2019

Az Év Irodája díj átadására immár tizedik éve, 2010 óta kerül sor, amely mára a belsőépítészek, irodabútorosok, tervezők körében presztízs értékű elismerésnek számít. A kategóriában évről évre egyre több nevező indul, köztük a legnagyobb hazai is nemzetközi cégek irodái.

December eleje óta lehet szavazni az Iroda.hu szervezésében, az idei évben elköltözött, felújított irodák, közösségi terek nevezéseit várják, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.

Az értékelés egy független szakemberekből álló zsűri által történik egy előre meghatározott és objektív szempontrendszer szerint.

Az Europa Design által berendezett irodák az ÉV IRODÁJA versenyben

Az Europa Design idén 4 olyan iroda kialakításában is részt vett, akik ott vannak a versenyben.
SZAVAZZON a kedvencére!

ALL YOU CAN MOVE Iroda

AZ ÉV IRODÁJA 2019 GYŐZTESE!


NÉZZE MEG!

A SportPass sportbérlettel a magyar cégek ezreinek dolgozóit mozgásra serkentő AYCM 20 éves születésnapja alkalmából új irodába költözött. Az Ybl-Palotában berendezett tágas terek az egyik tulajdonos, Dr. Mihalik Zsuzsa ízlését dicsérik, aki a minőségi bútorok és anyagok mellett a cég munkatársainak és ügyfeleinek jó közérzetét tartotta a legfontosabb szempontnak az irodák kialakításánál.

Most a cég következetes építkezésének köszönhetően az Ybl-Palota gyönyörű, tágas tereiben lehetővé vált egy olyan irodai környezet megteremtése, amely jól tükrözi a vezetőség üzenetét ügyfeleik és dolgozóik felé, és méltón képviseli az eddig elért eredményeket. Dr. Mihalik Zsuzsa a saját elképzelései szerint alakította ki az ügyféltereket, a back office munkahelyeit, a tárgyalókat és választotta ki a berendezési tárgyakat, bútorokat, szőnyegeket, lámpákat. Elsőrendű szempont volt az otthonosság és hogy a berendezésben visszaköszönjön a küldetésük. Nem véletlenül esett a választás az Europa Design bútoraira, amelyek a letisztult megjelenés és a modern design mellett a magas fokú kényelmet nyújtják a munkatársaknak.

PALAZZO HUNYADI


NÉZZE MEG!

Terület: 513 m2
Dolgozók száma:25
Irodaház:1011 Budapest, Hunyadi János út 20.

A Palazzo Hunyadi egy számos évtizede hányattatott sorsú épület új funkcióval történő feltöltése valósult meg.

Az épület a budai városfal és a Duna által határolt, egykori suburbium, az úgynevezett Váralja területén található, a Hunyadi János út egyik utolsó épülete. Világörökségi magterület, műemléki környezet, kiemelten védett régészeti lelőhely. Az épület már állt a budai vár 1849-es ostroma alatt is, majd fogadóként, belső udvaros, körfolyosós bérházként működött, Budapest 1945-ös ostroma alatt erősen sérült, majd kislakásokká darabolták fel, a 90-es évektől kezdődően két évtizeden keresztül üresen állt. Az épület új, modern tetőt kapott, ezáltal a 2. emeleten is nagy, egylégterű irodák kerültek kialakításra.

A belső kert az épület lelke: mindkét felső emelet körbeöleli, szinte minden helyiségből zöldre látni, hatalmas üvegfelületek biztosítják a fény szabad útját és a kilátást.

EATON Business Service Center Expansion


NÉZZE MEG!

A Krisztina Palace második emeletén lévő Eaton Enterprises irodájának kialakítása és berendezése az épület kedvező megvilágítottsági lehetőségeit igyekszik a lehető legteljesebb módon kihasználni. A megrendelő nyitott az innovatív ergonómiai megoldások felé, ezért többféle munkaállomás típust rendelt a bútorozás első fázisában. A munkatársak tesztelik, hogy az új megközelítés alapján melyik kompozíció felel meg leginkább a cég munkavégzési stílusának, és a visszajelzések alapján választják ki a következő fázis asztaltípusát.

Az étkezőt Barrisol feszített mennyezet díszíti. Az egymást keresztező, megvilágított sávok ihlető forrása a belső homlokzat tükröző és nem tükröző felületeinek játéka. A technológia további előnye, hogy a meglévő gépészet átstrukturálása nélkül, síkban működő, látványos felület hozható létre.


Ekata Global Hungary Kft.
Ekata Global Hungary Kft.forgalmazója.

Irodában dolgozók száma: 27

EUROPA DESIGN

CÍM
H-1025, BUDAPEST, TÖRÖKVÉSZ ÚT 71-73.

EMAIL
EUROPADESIGN@EUROPADESIGN.HU

TELEFON
+36 (1) 274-0001

Well Iroda
Díjaink

TOVÁBBI TRÁMOGATÁSÉRT KERESS MINKET BÁTRAN, SZÍVESEN MEGOSZTJUK TAPASZTALATAINKAT,
HOGYAN VEZETTÜK BE ELSŐKÉNT A WELL MINŐSÍTÉST MAGYARORSZÁGON.

NYITVATARTÁS:
MUNKANAPOKON 08:30 - 18:00