Az Év Irodája 2018

Az általunk berendezett nevezők

Az Év Irodája 2018

Az Év Irodája 2018

Az Év Irodája díj átadására immár kilencedik éve, 2010 óta kerül sor, amely mára a belsőépítészek, irodabútorosok, tervezők körében presztízs értékű elismerésnek számít. A kategóriában évről évre egyre több nevező indul, köztük a legnagyobb hazai is nemzetközi cégek irodái.

December eleje óta lehet szavazni az Iroda.hu szervezésében, az idei évben elköltözött, felújított irodák, közösségi terek nevezéseit várják, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.

Az értékelés egy független szakemberekből álló zsűri által történik egy előre meghatározott és objektív szempontrendszer szerint.

Az Europa Design által berendezett irodák az ÉV IRODÁJA versenyben

Az Europa Design idén 6 olyan iroda kialakításában is részt vett, akik ott vannak a versenyben.
SZAVAZZON a kedvencére!

FrieslandCampina


Az Év Irodája Employer Branding Díj

A világ egyik legnagyobb, szövetkezeti alapon működő tejipari vállalatát 1880-ban alapították Hollandiában. A Royal FrieslandCampinának világszerte 80 gyára van, termékeit a világ 100 országában lehet megvásárolni, Magyarországon például a Milli vagy a Pöttyös márka tartozik a cég portfóliójába. Tevékenysége elismeréseként a holland anyacég a holland királyi családtól a Royal címet is elnyerte.

A vállalatcsoport új, regionális szolgáltató központja, a FrieslandCampina Service Centre EMEA Kft. székhelye, a CityZen irodaház két szintjén kapott helyet. Az irodaház üzemeltetője, a ConvergenCE, az általa kivitelezett kiépítés projektmanagementjére a Jones Lang LaSalle Kft-t kérte fel. Eredeti térszervezési és belsőépítészeti alapkoncepcióját a Demeter Stúdió állította fel, a végleges, úgynevezett „look and feel” berendezési, bútorozási és grafikai feladatokat pedig az Europa Design végezte.

Egis Közösségi Munkatér


AZ ÉV KÖZÖSSÉGI TERE 2018 NYERTESE

A több mint százéves múltra visszatekintő vállalat belső kultúraváltási célkitűzéseivel párhuzamosan újult meg a Lehel úton található kereskedelmi központ földszinti étkezője, ahol a nevéhez méltóan együttműködéssel, a munkavállalói igények előzetes felmérésével és figyelembevételével valódi közösségi munkatér került kialakításra.

A recepció, lobby, kávézó-étkező és terasz funkciókat is magában foglaló terület kialakítását az Ambienta, Mauricio Flores, építész-tervező és az Europa Design csapata végezték, az Egis munkatársainak bevonásával, egy irodai audit keretében elvégzett felmérés alapján. Ennek során, a szervezeti kultúraváltás jegyében az Egis dolgozóit elsősorban arról kérdezték, hogy mi segítené a kollégáikkal történő eredményes együttműködést, a hatékony csoportmunkát.

Possible CEE 1. ütem


Az Év Irodája Design Díj


Az irodának az 1914 és 1918 között épült, eredetileg katonai egyenruhagyárnak tervezett épület ad otthont, melyet 2002-ben alakítottak át irodaházzá. Az épületet nagy belmagasságú, egybefüggő terek jellemzik, melynek középtengelyében kapott helyet a Possible budapesti központja.

A nagyjából 20 éve fennálló cég elsősorban digitalis platformok, web,mobil, UI/UX technológiák fejlesztésével foglalkozik. A munkavállalók problémamegoldók, művészek, fejlesztők, innovátorok, akik világvezető márkáknak dolgoznak Budapestről, velük együtt alakítják a tech iparágat. Tehetségükkel, szorgalmukkal mérhető változást hoznak a digitális világban.

ProInterier Kft.A ProInterier cégcsoport, a cseh és szlovák piac meghódítása után Magyarországon 2006-ban kezdte meg működését, mely a válságot követő években a belsőépítészeti piac meghatározó szereplőjévé vált. Fő tevékenységi területe irodaházak, közintézmények belső kiépítése, elsősorban gipszkarton válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók szerelése. A cég meleg burkolatok értékesítésével is foglalkozik, a világ legnagyobb modulszőnyeg gyártójának az amerikai Interface-nek, valamint a német nora® gumiburkolatoknak kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A Prointerier székhelyének otthont adó békeidőkben épült, egyedi kialakítású és külsejű épület, eredetileg vasútállomásként funkcionált, melynek forgalma a 80-as évek közepén szűnt meg véglegesen. Kiváló elhelyezkedése és mérete miatt a vezetőség úgy döntött, hogy ezen a székhelyen nem változtat, ellenben korszerűsíti és felújítja az irodát a mai igényeknek megfelelően.

ATOSAz Atos SE (Societas Europaea) a digitális szolgáltatások vezető szereplője 13 milliárd euró éves árbevétellel és közel 100 000 alkalmazottal van jelen a világ 73 országában. Tanácsadási, rendszerintegrációs, felhő és menedzselt szolgáltatásokat, üzleti folyamat kiszervezést (BPO), Big Data és kiberbiztonsági megoldásokat, valamint a Worldline-on – Európa vezető fizetési és tranzakciós szolgáltatóján – keresztül tranzakciós szolgáltatásokat biztosít ügyfelei részére. Az Atos mély technológiai ismereteinek és iparág specifikus tapasztalatának köszönhetően a csoport ügyfélkörében szinte minden üzleti szektor jelen van: pénzügy, egészségügy, gyártás, média, közművek, közszféra, kiskereskedelem, távközlés, szállítás, és katonai/rendészeti megoldások.

Ernst & Young


Az Év Irodája Evolúciós Díj

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak, ahol itthon több mint 600 ember dolgozik. 7 200 négyzetméteres belvárosi irodaházunkat alig több mint két év alatt újítottuk fel, számos fázisban. A projekt megvalósításán mintegy 100 ember dolgozott a tervezőtől kezdve, a kivitelezőn át, kollégáinkon keresztül. Részvételünk azért volt fontos a munkálatokban, hogy igazán sajátunknak érezhessük az irodát. Tárgyalóinkat az általunk megszavazott világhíres magyarokról neveztük el, mint például Puskás Ferenc, Karády Katalin, Kodály Zoltán vagy Szent-Györgyi Albert.

Kapcsolat


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!