Az Év Munkáltatója


Az Europa Design került ki győztesen a magyar cégek közül az Év Munkáltatója-Díj kategóriában. A végső döntőben Európa legjobb cégeivel fog versenyre kelni a győzelemért. A Nemzeti Bajnokokról ezen a honlapon tájékozódhatnak: www.businessawardseurope.com

Az Europa Design a 90 magyar pályázó közül került be a 11 nemzeti győztes cég közé, és vehet részt Nemzeti Bajnokként a Lengyelországban, Varsóban megrendezésre kerülő díjátadó gálán, 2018. május 22-én és 23-án.

Az összes kategória magyar nemzeti győztesei: Alpha-Vet Ltd., EPAM Systems, Europa Design, evopro Holding Zrt, Growww Digital Ltd., HELL ENERGY Hungary Ltd., Hunyadi Ltd., Innonic Group Zrt., Lexmark International Technology Hungária Kft., Meat-Land 65 Kft., NKM National Utilities Ltd.

Az Europa Design székháza Budapesten

Miért az Europa Design?

Érdekli miért az Europa Design került ki győztesen a magyar cégek közül az Év Munkáltatója-Díj kategóriában?
EGY HR-ES SZEMÉVELEGY ÉPÍTÉSZ SZEMÉVEL

European Business Awards
A szavazás folytatódik!

Kollaborációs tér, Europa Design

A European Business Awards 11 éve jött létre. Az elmúlt évben 34 ország 33.000 üzleti vállalkozása szállt versenybe az elismerésért. A szponzorok és partnerek között olyan szervezetek szerepelnek mint az RSM, az ELITE vagy a PR Newswire. Most először a “Ones to Watch” listában jelentették meg a 34 ország legjobb üzleti vállalkozásait. A listába a legszigorúbb kritériumok alapján választották ki a legmagasabb színvonalon működő cégeket.

A többfordulós, változatos üzleti megmérettetésben, ebben az évadban 12 magyar vállalat jutott a második nemzetközi fordulóba. A Nemzeti Bajnokok bemutatkozó filmjei alapján a szakmai bírálóbizottság kiválasztja és Ruban d’Honneur-díjjal jutalmazza minden kategória legjobb 10 társaságát,
a TOP 110 európai céget.

European Business Awards: erősebb és eredményesebb üzleti közösség

Kollaborációs tér, Europa Design

A European Business Awards célja, hogy támogassa egy erősebb és eredményesebb üzleti közösség létrejöttét és fejlődését Európában.

Adrian Tripp, a European Business Awards elnök-vezérigazgatója kijelentette: „Minél szélesebb körű elismerésben szeretnénk részesíteni az üzleti sikersztorikat Európa minden részéről.”

„Az ezeknél a cégeknél meglévő tehetség, elhivatottság és innováció nyomán munkahelyek és lehetőségek születnek, és ezek hozzájárulnak az országok prosperitásához. A „Ones to Watch” lista a siker védjegye az Európai üzleti közösségben.”

www.businessawardseurope.com
Twitter: @rsmEBA
Facebook: www.facebook.com/businessawardseurope
LinkedIn: the company page “The European Business Awards”


AZ ÉV MUNKÁLTATÓJA-DÍJ

A díjat az a szervezet viheti haza, amelyről a zsűri megítélése szerint a leginkább elmondható, hogy emberi erőforrásai összhangban állnak a szervezet céljaival, holisztikus értékeken alapuló stratégiájának köszönhetően a szervezet teljesítményének javítását a toborzásba, a személyes- és a készségfejlesztésbe és az egyes dolgozók motiválásába történő befektetés révén kívánja fenntartani. Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

RSM

Az RSM a világ hatodik legnagyobb független audit, adózási és tanácsadó cége, amely 120 országban 800 irodával és több mint 41.400 munkatárssal dolgozik együtt. A hálózat díjbevétele: 4,9 milliárd USD.

Egy integrált közösségként tudást és erőforrásokat osztanak meg, valamint ügyfélközpontú gondolkodásmódot, amely az ügyfelek üzleti folyamatainak elmélyült megértésén alapszik. Az RSM vezető szponzora a the European Business Awards-nak, amely a kiváló vállalkozói elmék elismerése. Az RSM a Forum of Firms tagjaként a pénzügyi és audit tevékenység következetes és magas minőségi normáinak elterjesztését tűzte ki célul a világ minden pontján.

Az RSM önállóan működő, független számviteli és tanácsadó cégek brandje. Az RSM International Limited saját maga nem végez számviteli vagy tanácsadó tevékenységet. Tagcégei elkötelezettek a magas színvonalon végzett szakmai szolgáltatások iránt a hazai és a nemzetközi piacon működő ügyfeleinek.
www.rsm.global

Auditorium az Europa Designban

European Business Awards (EBA)

A European Business Awards egy független díj, amelyet az RSM szponzorál. Abból a célból alapították, hogy felismerje és népszerűsítse a kimagasló értékeket az európai üzleti közösségben. Az EBA az egyik legtekintélyesebb vállalkozói díj, a világ legnagyobb, határokon és üzletágakon átívelő üzleti megmérettetése. Széles körben elismerik mint Európa legnagyobb és legjelentősebb szektorok közötti üzleti versenyét, működését kulcsfontosságú vállalatvezetők, akadémikusok, politikusok és a média támogatja.

A verseny alapelvei az innováció, az etikus működés és a sikeresség. Legfontosabb célja, hogy támogassa az erős és sikeres európai üzleti közösség fejlődését.

Az EBÁ-n 12 kategóriában indulhatnak a vállalatok, amelyek bizonyíthatóan megfeleltek az EBÁ-n való részvétel feltételeinek: a sikerességnek, az innovációnak, az etikus működésnek és a példamutató teljesítménynek.

A díjat 2007 óta ítélik oda az innovatív, sikeres és etikus európai vállalkozásoknak. A díjat azért alapították, mert teljes meggyőződéssel hiszik, hogy ezek a vállalkozások jelentik Európa és a világ jövőjét, és ezek a vállalkozások lesznek képesek arra, hogy megfelelő válaszokat találjanak napjaink olyan kihívásaira, mint a foglalkoztatás, a klímaváltozás, a környezetvédelem, vagy a digitalizáció terjedése.

Abban hisznek, hogy egy erős, sikeres, innovatív és etikus üzleti közösség sikeresen nézhet szembe a globális kihívásokkal. A European Business Awards célja, hogy segítse ezt a célkitűzést:

 • Európa legkiválóbb vállalatainak támogatásával,
 • tudásmegosztással, és a
 • megfelelő kérdések és válaszok megtalálásával.

 • A legjelentősebb európai üzleti versenynek számító European Business Awards immár 11. alkalommal indult el 2018-ban, hogy a pályázó cégek közül a neves szakmai zsűri kiválaszthassa azon társaságokat, amelyek működése példaértékű. A megújuló verseny során minden országban kategóriánként kerül kiválasztásra egy-egy vállalat, amely a nemzeti bajnoki címet megszerezve bizonyíthatja sikerességét. A legjobbak pedig ringbe szállnak az összeurópai megmérettetésben is.

  Az elmúlt évek során az EBA legjobbjai közé került számos magyar vállalkozás is, legutóbb a Julius-Globe Kft. és az EPAM Systems. A tavalyi európai győztesek sokszínűsége pedig jól mutatja, hogy bármely szektorból érkező cég lehet nyertese a megmérettetésnek.

  Konyha az Europa Designban  Kategóriák

  1. RSM – AZ ÉV VÁLLALKOZÓJA-DÍJ

  A zsűri a díjat olyan vállalkozóknak ítéli oda, akik jövőképükkel és a vállalkozás fejlesztésében tanúsított kitartásukkal üzletáguk élére törnek. A lehetőségek felismerésével, célkitűzések megértésével, ötletek kialakításával és döntéseikkel másokat is komolyabb üzleti sikerek elérésére inspirálnak.

  2. ELITE – AZ ÉV NÖVEKEDÉSI STRATÉGIÁJA-DÍJ

  Ezzel a díjjal egy olyan szervezetet jutalmaz a zsűri, amelyik a nemzetközi növekedés területén ért el kimagasló pénzügyi és piaci eredményt (összeolvadással és felvásárlással elért eredményt nem vesz figyelembe). A kategóriagyőzelem eléréséhez a zsűri értékeli az értékesítési szintet, a nyereséget és a piaci részesedés növekedését, amelyet a vállalat nemzetközi terjeszkedéssel, új piac kialakításával, termék- és szolgáltatásskálák kialakításával vagy bővítésével, vagy az ellátási láncon belüli előre- vagy hátra mutató integráció segítségével ért el.

  3. A LEGINNOVATÍVABB CÉG-DÍJ

  Ezt a díjat az a szervezet nyeri, amelyre leginkább jellemző az innováció fontosságának felismerése. Bizonyítja, hogy képes olyan új termékek, szolgáltatások vagy üzleti modell kidolgozására, gondozására és fejlesztésére, amelyek lényegesen javítják a kereskedelmi teljesítményt vagy az operatív hatékonyságot, a szervezet, a vásárlók és más érdekelt felek számára előnyt biztosítanak. Nem kizárólag technológiai jellegű innovációk kerülnek díjazásra, az újítás érinthet terméket vagy szolgáltatást, vagy a szervezet újrapozícionálását. Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

  4. NEMZETKÖZI TERJESZKEDÉS-DÍJ

  Ezt a díjat annak a szervezetnek ítéli oda a zsűri, amelyik a helyi keresleten alapuló sikeres stratégia segítségével irányítja üzleti tevékenységét eredeti piacán kívül, részleges tulajdonú partnercégeken vagy 100 százalékos tulajdonú leányvállalatokon keresztül.

  5. TÁRSADALMI FELELŐSSÉG ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI TUDATOSSÁG-DÍJ

  Ezt a díjat olyan szervezetnek ítéli meg a zsűri, amelynek széles körben kommunikált stratégiája középpontjában a társadalmi és természetes környezet védelme és megóvása áll. Intézkedései során mindig figyelembe veszi a kockázatokat a kereskedelmi, környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalás szempontjából, messze túlmutatva az általános jogszabályi intézkedéseken.

  6. AZ ÉV MUNKÁLTATÓJA-DÍJ

  A díjat az a szervezet viheti haza, amelyről a zsűri megítélése szerint a leginkább elmondható, hogy emberi erőforrásai összhangban állnak a szervezet céljaival, holisztikus értékeken alapuló stratégiájának köszönhetően a szervezet teljesítményének javítását a toborzásba, a személyes- és a készségfejlesztésbe és az egyes dolgozók motiválásába történő befektetés révén kívánja fenntartani. Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

  7. A VÁSÁRLÓI ÉLMÉNY-DÍJ

  A zsűri a díjat annak a szervezetnek ítéli oda, amely saját szektorán és potenciális piacán belül a legmagasabb színvonalú vásárlói élményt nyújtja, saját brandjének építéséhez mérésvezérelt, többcsatornás stratégiát épített fel a legújabb technológiák és eljárások alkalmazásával, a szervezeten belül és az ellátási láncban alkalmazott magasan képzett munkatársak segítségével. Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

  8. AZ ÉV DIGITÁLIS TECHNOLÓGIAI CÉGE-DÍJ

  Ezt a díjat az a szervezet nyeri idén, amelyik akár saját fejlesztésű, akár külső szállítótól beszerzett digitális innováció révén operatív teljesítményét, a munkafolyamatok hatékonyságát, a vásárlói élményt, a forgalom és haszon mértékét vagy a költségellenőrzés pontosságát jelentős mértékben fejlesztette. Ebben a kategóriában a magánszektorból és a közszférából egyaránt pályázhatnak szervezetek.

  9. AZ ÉV INDULÓ VÁLLALKOZÁSA-DÍJ

  Ezt a díjat olyan vállalkozás nyerheti el, amelyik a pályázás időpontjában három évnél nem hosszabb ideje folytatja tevékenységét, és létrejötte óta az átgondolt irányításnak köszönhetően kimagasló fejlődést és az eredeti előrejelzéseket meghaladó profitteljesítményt tud felmutatni olyan, a vásárlók és az érdekelt felek igényeit magas szinten kielégítő alapra építve, amelynek segítségével a fenntartható növekedés garantálható.

  10. AZ ÉV LEGJOBB KISVÁLLALKOZÁSA DÍJ (25 MILLIÓ EURÓ ÁRBEVÉTEL ALATT)

  Ezért a díjért három kategóriában versenyezhetnek a társaságok. A pályázatok elbírálásánál a legfontosabb szempontok a kimagasló pénzügyi hozam eredmények, az erőteljes növekedési- és innovációs stratégiák és a saját szektorukban kivívott piacvezetői pozíció. A zsűri az indulóknál a találékonyságot, a bizonyított etikus viselkedést, az érdekelt csoportokkal fenntartott jó kapcsolatokat, a hosszú távú tervezést és a dinamikus piaci feltételek között is jó eredmények eléréséhez szükséges rugalmasságot értékeli.

  11. AZ ÉV LEGJOBB KÖZÉPVÁLLALATA DÍJ (26 -150 MILLIÓ EURÓ ÁRBEVÉTEL KÖZÖTT)

  Ezért a díjért három kategóriában versenyezhetnek a társaságok. A pályázatok elbírálásánál a legfontosabb szempontok a kimagasló pénzügyi hozam eredmények, az erőteljes növekedési- és innovációs stratégiák és a saját szektorukban kivívott piacvezetői pozíció. A zsűri az indulóknál a találékonyságot, a bizonyított etikus viselkedést, az érdekelt csoportokkal fenntartott jó kapcsolatokat, a hosszú távú tervezést és a dinamikus piaci feltételek között is jó eredmények eléréséhez szükséges rugalmasságot értékeli.

  12.AZ ÉV LEGJOBB NAGYVÁLLALATA DÍJ (151 MILLIÓ EURÓ ÁRBEVÉTEL FÖLÖTT)

  Ezért a díjért három kategóriában versenyezhetnek a társaságok. A pályázatok elbírálásánál a legfontosabb szempontok a kimagasló pénzügyi hozam eredmények, az erőteljes növekedési- és innovációs stratégiák és a saját szektorukban kivívott piacvezetői pozíció. A zsűri az indulóknál a találékonyságot, a bizonyított etikus viselkedést, az érdekelt csoportokkal fenntartott jó kapcsolatokat, a hosszú távú tervezést és a dinamikus piaci feltételek között is jó eredmények eléréséhez szükséges rugalmasságot értékeli.

  Kapcsolat


  Europa Design
  H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
  T: 274-0001

  Nyitva tartás
  H-P: 09.00-17.00
  Elérhetőség
  Email
  marketing@europadesign.hu
  Kövessen minket!