Design Lab

A Prointerier - Interface Magyarország forgalmazója 
 és az Europa Design közös rendezvénye

A Prointerier - Interface Magyarország forgalmazója 
 és az Europa Design közös rendezvénye

Meghívó

A ProInterier Kft az Interface modulszőnyegek kizárólagos forgalmazója és az Europa Design közösen első alkalommal rendezi meg Design Lab című eseményét, melyre Önt is szeretettel várjuk. Az előadásokkal egybekötött workshop központi gondolata a biofília design és annak jótékony hatásai az irodai környezetre. A témakörrel kapcsolatban bemutatásra kerülnek a legújabb nemzetközi trendek és jó gyakorlatok, valamint az Interface concept designere a legújabb padlóburkolási megoldásokat is megosztja Önnel. Várjuk szeretettel!

Időpont és helyszín
2017. szeptember 7. 16:00
Cím: Budapest, Törökvész út 71-73, 1025

Előadók

Niklas Hultqvist

Country Manager Eastern Europe

Niklas Hultqvist az Interface kelet-európai régióinak értékesítési igazgatója. Több, mint 15 éves nemzetközi, vezetői tapasztalattal rendelkezik az értékesítés területén.

Marta Siczek

Az Interface EMEA régióinak concept designere

Számos nemzetközi projekt vizuális tervezéséért, designmegoldásaiért felel. Kovácsová Kornélia az Interface Magyarország Marketing & Brand Managere. Magyarországon kívül még a cseh és a szlovák piac marketing és brand feladatiért felelős.

Program

15:30-16:00 Érkezés
16:00-16:15 Niklas Hultqvist- Vendégek köszöntése, Az Interface története
16:15-17:00 Marta Siczek - Interface Concept Designer: A biofília design jelentősége
17:00-17:30 Marta Siczek - Interface Concept Designer: Interface floordesign
17:30-18:00 Kovácsová Kornélia - Interface Hungary Marketing & Brand Manager: +Positive Spaces
18:00- Workshop & Vacsora

A Workshopra az Europa Design hangulatos grill teraszán kerül sor, ahol a finom vacsora mellett kötetlen beszélgetésre és növényültetésre is lesz lehetőség.

Jelentkezés

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezések alapján és a létszám függvényében visszaigazolást küldünk emailben a részvétel megerősítésével kapcsolatban.

Időpont és helyszín
2017. szeptember 7. 16:00
Cím: Budapest, Törökvész út 71-73, 1025

Az esemény Facebook oldala >>

A rendezvényre történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.
Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Europa Design szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Europa Design adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Europa Design magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.

Helyszín


Europa Design
H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!