Meghívó

Az Europa Design tisztelettel meghívja április 25-én a Salone Del Mobile 2019 milánói vásár bútor- és designtrendjeiről, valamint a Design Week Milan-ról beszámoló workshopjára, az előző évek hagyományait folytatva.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztráció szükséges az alább formon!

Időpont: 2019. április 25.
Érkezés: 14:45-től
Előadások: 15:00 - 17:30
Helyszín: Europa Design / Well Point , 1025 Budapest, Törökvész út 71-73

Program, előadók

Hegyi Andrea


építész

Göbölyös Kristóf

Artfront
vezető belsőépítész tervező, tulajdonos

Bor Iván

SICIS
magyarországi képviselő

Jelentkezés

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot

A rendezvényre történő regisztrálással egyidejűleg a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény II. Könyve Harmadik részének XI. címe 2:48. §-ban foglaltak alkalmazásával tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvény lebonyolítása során rólam képmás (fénykép) vagy hangfelvétel készüljön és azt az Europa Design a saját tevékenysége során, a honlapján vagy egyéb bármilyen más módon felhasználja, nyilvánosságra hozza.
Hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre, elérhetőségeimre az Europa Design szakmai tájékoztató- és oktató anyagot küldhessen. Jognyilatkozat: Az Europa Design adatvédelmi és adatkezelési elvei, politikája a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. Ezen szabályokat az Europa Design magára nézve kötelező erejűnek ismeri el.

HelyszínWELL POINT - Europa Design
H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
T: 274-0001

Nyitva tartás
H-P: 09.00-17.00
Elérhetőség
Email
marketing@europadesign.hu
Kövessen minket!